HomeZaterdagDerde klasseSporting Leiden (zo) komt net tekort tegen Taurus (2-3)

Sporting Leiden (zo) komt net tekort tegen Taurus (2-3)

-

Derde klasse A (zondag)- Sporting Leiden kwam zondag tegen Taurus vlot op voorsprong, maar kon deze voordelige stand voor de thuisploeg niet vasthouden. Na een 1-2 ruststand wonnen de studenten uit Delft uiteindelijk met 2-3.

Sporting Leiden-trainer Koos Habraken over de wedstrijd: ,,We kwamen na tien minuten spelen, door een benutte penalty van Mo El Abassi op voorsprong, maar nog voordat ik kon zitten in de dug-out was het alweer gelijk. Erg jammer, want met een voorsprong is het toch net even wat lekkerder voetballen. Vlak voor rust kwamen we met 1-2 achter. Ferry van Leeuwen kreeg daarna een goede kans op de 2-2, maar die bal ging er helaas niet in. Na de rust kwamen we goed terug en maakten we al snel de 2-2, via een goede treffer van Patiënt Charumbira, en toen kon het nog alle kanten op. Het werd daarna een open wedstrijd, waarna Taurus via een mooi doelpunt weer op voorsprong kwam. We hebben daarna alles gegeven om toch nog gelijk te maken, maar het zat er helaas niet meer in.”

Vervolgend: ,,We kwamen in deze pot net iets tekort en dat is jammer, want we hadden zeker mogelijkheden op een resultaat. In ieder geval complimenten voor het team, ze hebben alles gegeven. Volgende week staat de derby tegen Voorschoten ’97 op het programma, een mooi potje om naar uit te kijken’’, aldus de Leidenaar tot besluit.

Sporting Leiden – Taurus 2-3 (1-2). 10. El Abassi 1-0, 11. Taurus 1-1, 40. Taurus 1-2, 60. Charumbira 2-2. 76. Taurus 2-3.

Basisopstelling Sporting Leiden: Smeele, Geraerts, Richardson, Van Leeuwen, El Abassi, Mkaddem, Den Hollander, Kloos, IJssel de Schepper, Varga, Charumbira.