De Technische Commissie van V’97 is verheugd om te melden dat naast hoofdtrainer Denis Luhulima ook Jeffrey van Veen (2e trainer) en beide keepertrainers Daniel Green & Rob Standhart gaan bijtekenen.

In de afgelopen drie weken is er ook individueel gesproken met de spelers i.v.m. het seizoen ’2 1-’22. Drie spelers vroegen om bedenktijd maar de 35 andere spelers blijven voor de Voorschoten’97 zondag selectie spelen. Alle spelers gaven aan dat het proces waar we mee zijn gestart nog lang niet volbracht is. Er is gezonde concurrentie binnen de groep, er werd scherp getraind en er zijn duidelijke afspraken. Kortom er is rust, wat ten goed komt voor de continuïteit en stabiliteit bij de zondagselectie.

Blijvers: Anass Lehsseini, Nathan Broughton, Bennie Hogewoning, Nicolai Nikolic, Casper Kuiper, Quint Lindeman, Chris van der Mijn, Rachid Hafidi, Christian Dekker, Rick van der Maas, David Rebergen, Roy Elligens, Derk Nieuwenhuijsen, Satya de Boer, Ferenc Merczel, Storm Souza, Frank van den Heuvel, Sukru Kirkici, Glenn Mulder, Thijs de Jong, Hamid Sarmastzada, Tijmen Mulder, Jarno van der Born, Jeroen van Breene, Trevor Stolk, Jeroen Vlak, Wout Adriaanse, Jesse Vijlbrief, Wout Witsmeer, Jordy van der Wijngaard, Wouter Hajer, Jurgen Oerlemans, Justin Aschman, Lars Beelen, Martijn Ton.

Daarnaast keert Timo van Aken terug bij de zondagselectie na een uitstapje naar de hoofdmacht van Theo Ducaneaux op zaterdag.

Teves zijn we druk in gesprek met de spelers die doorschuiven naar de senioren vanuit de JO19 teams. 11 spelers vanuit de JO19-2 hebben aangegeven graag bij Voorschoten’97 te willen blijven voetballen en geïnteresseerd zijn om dit op zondag te doen. We zijn nu druk aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen organiseren als onderdeel van de Voorschoten’97 zondagselectie.

In de afgelopen maanden heeft ook de staf van de zondagselectie niet stil gezeten. Onder leiding van hoofdtrainer Luhulima zijn drie webinars georganiseerd voor de spelers. Twee webinars waren interactief waarin de spelers per linie met elkaar in gesprek gingen. Bij het organiseren werd Luhulima geassisteerd door Jordy van der Wijngaard, Wout Adriaanse, Marinus van der Peet en Jeffrey van Veen. In december heeft Luhulima de eerste pubquiz voor de zondagselectie georganiseerd, die gewonnen is door Roy Elligens. De succesvolle online activiteiten hadden als doel om elkaar ondanks de lockdown te zien c.q. te spreken. Complimenten voor de staf voor deze leuke actieve manier van (online) teambuilding!

Met dank aan: Voorschoten’97