dinsdag, maart 19, 2024
HomeDerde klasseTAVVTAVV en hoofdsponsor Rodenburg Transport gaan met elkaar verder

TAVV en hoofdsponsor Rodenburg Transport gaan met elkaar verder

-

Eind juni 2021 loopt de huidige sponsorovereenkomst tussen TAVV en hoofdsponsor Rodenburg Transport af. Aangezien beide partijen zeer tevreden zijn over de onderlinge samenwerking was verlenging van de samenwerking snel beklonken. De nieuwe overeenkomst van 3 jaar loopt tot en met juni 2024.

Rodenburg Transport is sinds 2018 hoofdsponsor van TAVV en het mooie logo zal ook de komende 3 seizoenen nog op de wedstrijd-, representatie- en trainingskleding van TAVV mannen-1 te zien zijn.

Ron Voortman, voorzitter van de sponsorcommissie van TAVV: ,,We zijn supertrots dat Rodenburg Transport opnieuw zijn vertrouwen in onze samenwerking uitspreekt. Zeker in deze lastige tijden is zo’n loyaliteit niet vanzelfsprekend. We waarderen dit enorm en zijn blij dat we ondanks alle corona-perikelen gestaag verder kunnen werken aan het realiseren van onze ambitie om het sportieve voorbeeld voor alle dorpsverenigingen uit onze omgeving te worden. Het voetbalbolwerk met 500 actieve voetballers in Ter Aar. Of het nu gaat om competitief of recreatief voetbal door meiden, jongens, vrouwen of mannen. Jong of oud. TAVV wordt als een voetbalmagneet, waar steeds meer spelers samen beter worden dan ze ooit gedacht hadden!”

André Rodenburg, eigenaar Rodenburg Transport: ,,Wij zijn een middelgroot transportbedrijf met een divers dienstenpakket met een specialistisch karakter. Zo zijn we o.a. gespecialiseerd in het vervoeren van voertuigen door heel Europa. Of het nu gaat om caravans, campers auto’s of trucks. We transporteren deze voertuigen o.a. van fabriek tot dealer. Daarnaast is Rodenburg actief in transporten ten behoeve van recycling van glas, papier en kleding. Graag doen we iets terug voor de gemeenschap waarin we gevestigd zijn.”

Eva Rodenburg vult aan. ,,Als grootste (sport)vereniging van Ter Aar en zeker met de ambities waar ze aan werken is TAVV dan een zeer voor de hand liggende partij om mee samen te werken. We kijken met enorm veel plezier naar de komende drie jaar uit!”

Bestuur TAVV

Must Read