zaterdag, december 9, 2023
HomeRedactioneelHemd van het LijfHemd van het Lijf met Henk Griffioen van Koudekerk

Hemd van het Lijf met Henk Griffioen van Koudekerk

-

Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer, bestuurder of andere betrokkene vanuit de club. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is teammanager Henk Griffioen van Koudekerk aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wie weet worden de schijnwerpers dan binnenkort op jou gericht.

VraagAntwoord
Stel je even kort voor57 jaar, geboren in Alphen aan den Rijn, maar al vanaf oktober 1970 woonachtig in Koudekerk aan den Rijn en spelend lid van v.v. Koudekerk.
BeroepBedrijfsleider van Botermans Elektrotechniek B.V. en van Eijk Elektro B.V. in Valkenburg.
GezinssamenstellingAl 32 jaar getrouwd met Gerlien Hoogerdijk, twee prachtige dochters Fleur en Summer, hebben allebei een leuke vriend ( jammer mannen ! ) en een prachtige kleinzoon Mateo van 1 jaar.
Hobby'sVoetbal, tennis, fietsen en wandelen en het lezen van een goed boek.
Verwacht ik van 2021Het uitbannen van de corona pandemie door o.a. wereldwijd grootschallig te vaccineren.
Grootste ergernisMensen die helemaal niets doen en al maar zeiken hoe het wel moet.
Ware humorVoetbalhumor.
Daar moeten we echt mee stoppenHet belagen en uitschelden van hulpverleners en agenten, dat zijn mensen die ons helpen en beschermen.
Zou ik nog wel eens willen doenEen thuiswedstrijd bezoeken van Liverpool op Anfield Road.
Ronduit smerigBierdrinken uit een oude, afgedragen schoen.
WalgelijkDe Zwarte Pieten discussie.
Kostelijke maaltijdZelf aan de barbecue met iedereen om me heen die mij dierbaar is.
OndergewaardeerdAlle medewerkers in de zorg.
VV Koudekerk is…en het dorp zelf...Een prachtige - en warme vereniging met veel hardwerkende vrijwilligers, kenmerkend voor het dorp Koudekerk, waar veel draaiende wordt gehouden door vrijwilligers, waardoor we onze voorzieningen die er nog zijn kunnen behouden.
Drie mooiste sportmomenten ooit24 mei 1995 : Champions Leage finale : AJAX - AC Milan in Wenen, was er zelf bij. Geen beste wedstrijd , dat zijn finales zelden, maar dat feest voorafgaand aan de wedstrijd en daarna, grandioos ! Kampioenschappen van de v.v. Koudekerk in 1992 en 2005 en 21 juni 1988 : West Duitsland - Nederland, halve finale EK, winnende goal van Marco van Basten.
Zelf gevoetbald, vertelZelf een aantal jaar gespeeld in de selectie van v.v. Koudekerk, waarvan een aantal jaar in het eerste elftal, eerst als centrale verdediger en later op het middenveld. Was geen technische speler, maar door mijn inzet en passie compenseerde ik veel. Maakte af toe wel eens een doelpunt uit " de kluts ". Een vervelende knieblessure maakt een einde aan selectievoetbal, later nog wel een paar jaar gespeeld in overige senioren.
Competitie uitspelen?Xal lastig worden gezien het tijdpad wat er nog rest, misschien kunnen we nog een halve competitie afmaken maar dan moet je wel begin april kunnen starten.
Zo'n warm mensSuper vrijwilliger Arie Schellingerhout, staat voor iedereen klaar !
LeidenAmateurVoetbalVerbind, faciliteert en organiseert de Leidse voetbalclubs en de regio daaromheen met elkaar. Geven spelers en clubs een mooi platform.
TopmuziekNederlandstallig na afloop van een gewonnen wedstrijd met een biertje in de kleedkamer.
VerkiezingenLaat je stem niet verloren gaan, maar laat je niet lijden door de waan van de dag. Het gras is met een ander aan het roer, zeker niet altijd groener.
Kwal van de tv en waaromWielrenanalist Danny Nelissen bij Studio Sport, zijn oom Jean was vele malen beter en wist alles van wielrennen.
Beste radiostem, kijk ik graag naar op tvGerard Ekdom op de radio en op tv kijk ik graag naar Twee voor Twaalf.
Wie zou je graag eens ontmoetenDione de Graaff
Levensmotto Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Angst datIk ernstig ziek word.
Mijn sterke eigenschappenOrganiseren en verbinden zowel privé als zakelijk.
Laatste keer gehuildBij het voorlezen van mijn Sinterklaas gedicht. Ging over de geboorte van kleinzoon Mateo, het is geweldig als het je gegeven is dat je opa mag worden!
Op deze eigenschap ben ik niet zo trotsKan soms te snel en scherp reageren op iets wat me niet bevalt, moet dan wat meer tot tien tellen. Moet zeggen gaat al een beetje beter, naar mate ik ouder word.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read