donderdag, april 25, 2024
HomeZaterdagDerde klasseVoorbeschouwing derde klasse A, speeldag 2, zondag 3 oktober

Voorbeschouwing derde klasse A, speeldag 2, zondag 3 oktober

-

Voorbeschouwing derde klasse A

Zondag 3 oktober

SVH-Sporting Leiden

Koos Habraken, trainer van Sporting Leiden, spon van tevredenheid na de knappe 3-0 zege vorige week. Wat hem vooral zal zijn bevallen is de impuls van nieuwe spelers die hij dit seizoen mocht begroeten. Gaan er betere tijden aanbreken voor de laatste jaren zo geplaagde oefenmeester? De wedstrijd aanstaande zondag tegen het Haagse SVH zal echter niet meer dan een indicatie zijn. De tegenstander zag de wedstrijd vorige week afgelast en de Leidenaren hebben dus geen enkele indicatie van de kracht van Sportvereniging Halfweg. Onbevangen aan de wedstrijd beginnen kan ook een pluspunt zijn. Een punt weghalen misschien?

SVVV Taurus-Voorschoten’97

Een messcherpe Justin Aschman zorgde er met zijn drie doelpunten hoogstpersoonlijk voor dat tegenstander HWD met de staart tussen de benen afdroop. Het collectief van trainer Dennis Luhulima speelde een gedegen pot voetbal en dat zal de immer trouwe wel kunnen bekoren. SVVV Taurus verloor de eerste wedstrijd tegen SEP met 4-2 en zal in de eerste thuiswedstrijd een en ander willen rechtzetten. De sterkte kan net als van elke studentenclub wekelijks verschillen. Verwacht mag worden dat Voorschoten’97 afwachtend zal beginnen om te zien wat voor vlees men in de kuip heeft. Noot: in een algemene ledenvergadering besloot het bovengenoemde SEP met ingang van volgend seizoen ook te verkassen naar de zaterdag….

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read