donderdag, april 18, 2024
HomeZaterdagDerde klasseWarme woorden vanuit Ter Aar: ,,Heel blij met een partner als LAV"

Warme woorden vanuit Ter Aar: ,,Heel blij met een partner als LAV”

-

Onze redactie meldde onlangs dat twaalf verenigingen zich al hebben aangemeld bij LeidenAmateurVoetbal. Die clubs zullen dus ook in het seizoen 2021-2022 verzekerd zijn van uitgebreide aandacht. Alle andere aangesloten clubs in dit seizoen zijn ondertussen ook benaderd met de vraag of ook zij de samenwerking continueren. Ons team is nu in afwachting van de belangstelling en zal per 1 april een balans opmaken richting het volgende seizoen.

Daarnaast zal ons team binnen afzienbare tijd ook gaan inventariseren bij de businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden of we op blijvende steun mogen rekenen. Die blijft nu eenmaal nodig om alle schoteltjes draaiende te kunnen houden. Onlangs kwam er bij onze redactie een bericht binnen vanuit Ter Aar van voorzitter Ruud Zonderop, die het stokje overigens zal gaan overdragen aan Chiel Scholte. Het bericht van de preses, de club had zich overigens daarvoor al aangemeld, willen we wel graag even delen. Van een compliment wordt iedereen op zijn tijd blij en dat werden wij van onderstaande bericht!

,,Ik denk dat het goed is om te vermelden dat, zeker in deze moeilijke tijden, het erg belangrijk is voor TAVV en de voetbalverenigingen in het algemeen, om een betrouwbare mediapartner te hebben. Waar de redactionele stukken nog gemaakt worden door mensen met passie en gevoel. Waar nog aandacht wordt gegeven aan menselijke details en emoties. Kortom gemaakt door mensen met een sportief hart op de juiste plaats, waarbij de mens centraal blijft. TAVV is heel blij met een partner als LeidenAmateurVoetbal. Ook in voetballoze tijden zijn ze er voor de clubs.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read