Nadat Patrick Bom aan heeft gegeven dat hij vanwege de reistijd gaat stoppen bij Meerburg (zie zijn interview onlangs bij Leidenamateurvoetbal.nl, https://leidenamateurvoetbal.nl/2021/zaterdag/vierde-klasse-zaterdag-west-2/meerburg/met-pijn-in-zijn-hart-verlaat-patrick-bom-meerburg/ kan Meerburg zich toch nog versterken met een nieuwe keeper voor de selectie.

Naast de twee al aanwezige doelmannen zal ook Nick Klein zijn kunsten willen laten zien tussen de palen bij Meerburg.

Hierdoor een korte introductie van Nick zelf.

Hi Meerburg,

,,Via deze weg wil ik mezelf even kort introduceren. Mijn naam is Nick Klein, 19 jaar en ik woon sinds 6 maanden in Zoeterwoude. Naast mijn studie bedrijfskunde aan de VU, werk ik graag op het strand, doe ik leuke dingen met vrienden en kijk ik het liefst ook nog elke spannende pot voetbal. Nadat ik heel mijn jeugd bij RCL heb gespeeld, heb ik twee jaar bij UVS gevoetbald met als hoogtepunt een periodetitel met de jo19-1 in de 4e divisie in een seizoen dat helaas nooit is afgemaakt. Als keeper kijk ik graag naar grote namen zoals: Courtois, Ter Stegen, Buffon en niet te vergeten Stekelenburg natuurlijk. Nu heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging en ben ik blij om Meerburg te mogen versterken. Ik kijk er erg naar uit om de strijd aan te gaan voor een plek in het eerste. Verder spelen er goede vrienden van mij bij Meerburg. Ik heb dan ook super veel zin om met  mijn vrienden te voetballen en mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen.”

We heten Nick van harte welkom en wensen hem veel succes.

Daarnaast zullen ook Milan en Levi Paulides een poging gaan wagen om volgend jaar in de hoofdmacht te verschijnen. Beide spelers zijn bekend met de club en bekend van de club.

TC Meerburg