HomeBekerAvontuur Meerburg loopt door

Avontuur Meerburg loopt door

-

Districtsbeker- Meerburg staat niet alleen bovenaan in de vierde klasse A, maar de formatie van Jelle Korbee heeft ook de derde ronde bereikt van de districtsbeker. In Vlaardingen werd Victoria’04 na strafschoppen uitgeschakeld. Na negentig minuten was er nog geen verschil gemaakt (1-1).

Korbee: ,,Een leuke pot tegen een prima tegenstander. Ik denk dat zij in de eerste helft licht de overhand hadden, maar veel konden ze niet creëren. Een minuut of tien voor rust profiteerde Luc Schade van een foutje bij de thuisploeg. Na de rust maakten zij gelijk door miscommunicatie bij een corner. In de tweede helft zag ik voor beide ploegen weinig kansen, maar bleef het spannend. Gelukkig bleven we koelbloedig bij de pingels. Zij misten er twee en zo wonnen we in die serie met 2-4. Leuk dat we ook dit succesje meepakken. Nu weer het vizier op de competitie.”

Victoria’04 is net als de ploeg uit Zoeterwoude lijstaanvoerder van hun klasse, in dit geval de vierde klasse G. Meerburg speelt komende zaterdag thuis tegen Roodenburg.