donderdag, april 18, 2024
HomeVierde klasseMeerburgJennifer Li (Meerburg) blijft aan weg timmeren

Jennifer Li (Meerburg) blijft aan weg timmeren

-

Meerburg is trots om te melden dat Jennifer Li, speelster van de dames en trainer van de JO13-1, komend seizoen zich mag aansluiten bij de KNVB JPN regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht). Ze gaat daar aan de slag als teammanager van de MO14 en teambegeleider van de MO15. Tevens is zij ook begonnen met de KNVB UEFA C Youth opleiding.

Jennifer was afgelopen seizoen een bekende binnen de meiden- en vrouwenafdeling. Ze was trainer van de MO19-1 en coördinator van de meiden- en vrouwenafdeling. Daarnaast floot ze ook soms een wedstrijd of was ze aan het vlaggen indien het mogelijk was met haar knieblessure.

Haar originele plan voor seizoen 2021-2022 was om trainer te zijn van de MO19-1, zelf te voetballen in de dames en de lerarenopleiding als wiskunde docent te starten. Maar niet is wat het lijkt op het moment dat het duidelijk wordt dat er geen MO19-1 te vormen is i.v.m. de uitstroom door studies of andere interesses. Vlak nadat dit duidelijk werd kreeg ze een telefoontje om aan te sluiten bij de KNVB JPN meidenafdeling en gaven ze een tip hoe ze zich nog kon inschrijven voor de laatste plekken van de KNVB UEFA C Youth opleiding. Dit was een zeer mooi aanbod om haar trainersontwikkeling te stimuleren dus greep ze dat met beide handen aan. De toelating toets voor de UEFA C Youth was behaald en het plan werd gewijzigd. De wiskunde lerenopleiding heeft ze uitgesteld en vervangen met de KNVB-opleiding en het training geven aan de MO19-1 heeft ze vervangen met de JO13-1.

Wij wensen Jennifer veel succes en plezier bij de KNVB, JO13-1 en bij de dames.

Marcel van Dalen
Bestuurslid meiden- vrouwenvoetbal Meerburg

Must Read