Gisteren maakte het bestuur van Meerburg bekend ook volgend seizoen weer aangesloten te willen zijn bij LeidenAmateurVoetbal. De club, met het eerste uitkomend in de vierde klasse op zaterdag en met ambitie om hogerop te komen, is blij met de aandacht vanuit onze redactie. Voorzitter Cees de Rooij: ,,In deze ongewone tijden hebben we elkaar hard nodig. We zijn er ook nog niet met zijn allen. Toch moet je vooruit durven denken en handelen. Wij willen met Meerburg laten zien dat we er zijn en LAV geeft wat dat betreft een passend podium. Jullie team werkt hard, is positief over de club waar dat kan en de mensen zijn prettig in de omgang. De contacten zijn prettig en wij zien geen enkele reden om de samenwerking te staken. Ook LAV zal bezig zijn met de toekomst en hoe eerder jullie zekerheid hebben, hoe beter het is. Daarom; wij zetten de overeenkomst graag voort.”

Eerder werd al bekend dat TAVV, LSVV’70, FC Oegstgeest en ROAC ook aan boord blijven in het seizoen ’21-’22. Onze deur staat uiteraard open voor de volgende trouwe club. De clubs vormen immers de basis van onze uitgebreide werkzaamheden! Uiteraard ligt de loper ook uit voor de bestaande of nieuwe businessclubsponsoren en andere bedrijven of particulieren die ons willen steunen. Voor nu dankt ons team Meerburg voor het gestelde vertrouwen.

Tenslotte; de komende weken gaat LAV inventariseren hoeveel clubs aangesloten wensen te blijven. Op dit moment kan onze redactie nog niet aangeven hoeveel clubs aangesloten kunnen zijn voor het seizoen 2021-2022. Dat hangt sterk af van het al dan niet aanblijven van businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden. Onze kosten zijn en blijven immers aanwezig en LAV heeft in coronatijd geen aanspraak kunnen en mogen maken van overheidssteun. De vijf genoemde clubs hebben in elk geval voorrang bij het uiteindelijke besluit. Mocht uw club op zeker doorgaan: aanmelden kan dus ook voor ons contactmoment. Dat is ook van kracht voor businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden. Ons redactieadres is redactie@leidenamateurvoetbal.nl