zaterdag, april 20, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgKrijgt wandelvoetbal bij Roodenburg tweede kans?

Krijgt wandelvoetbal bij Roodenburg tweede kans?

-

Bij Roodenburg begon in deze contreien het wandelvoetbal, maar het ging ter ziele. In Leiderdorp zag men er eveneens heil in en daar wordt mede door steun van het Ouderenfonds een groot wandelvoetbaltoernooi georganiseerd door RCL. Wandelvoetballers van heinde en verre zullen die dag tegen de bal trappen. De stad Leiden doet mee met een team en namens Roodenburg zal Jan van Alphen mee gaan doen.

Renzo Scanu en onze voorzitter Leon Kloos bezoeken op die dag het toernooi. Om zelf een indruk te krijgen, kunt u die dag een goede indruk krijgen wat het precies is dat ‘walking football’.

Roodenburg is van plan om het wandelvoetbal nieuw leven in te blazen. Trainingen zullen dan worden verzorgd door de buurtsportcoach. Er wordt gedacht aan de dinsdagmorgen als trainingstijd. Bent u geïnteresseerd om deze sport te gaan beoefenen, ( ps. Het lijkt licht, maar is vrij intensief), stuur dan een e-mail met uw telefoonnummer naar onze voorzitter Leon Kloos. Dat kan naar voorzitter@lvroodenburg.nl

Wanneer dit project slaagt, dan wordt de dinsdag het OUDEREN ONTMOETINGSDAG van de club met ’s ochtends wandelvoetbal en ’s middags klaverjassen, sjoelen en biljarten.

Jan Lovink, Roodenburg

 

Must Read