zaterdag, april 20, 2024
HomeVierde klasseSJZLider Job voor drie jaar nieuwe hoofdsponsor van SJZ

Lider Job voor drie jaar nieuwe hoofdsponsor van SJZ

-

SJZ heeft met Lider Job een nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitzenden van werknemers op de flexibele arbeidsmarkt. Het contract is op 1 juli getekend tijdens de Algemene Vergadering van SJZ.

Lider Job is gevestigd in Bleiswijk. De sponsor-verbintenis met SJZ is eenvoudig te verklaren. Directeur Ben van Wieringen jr. groeide op in Zoeterwoude, voetbalde bij SJZ en draagt de club nog altijd een warm hart toe.

Met het driejarige contract is SJZ uiteraard zeer tevreden. Omdat Van Wieringen nog steeds binding heeft met Zoeterwoude was het één-tweetje snel gemaakt. Hij vertelt: ,,Bij SJZ trapte ik voor het eerst tegen de bal en kocht ik in het clubhuis mijn eerste versnaperingen. Tot en met de A-jeugd heb ik bij SJZ gevoetbald. Nu ben ik in de gelegenheid wat terug te doen voor de club. Ik verwacht overigens niet dat ik een euro meer zal verdienen nu ons bedrijf hoofdsponsor is. Dat hoeft niet. Ik draag de club een warm hart toe.”

Dat de naam van het bedrijf niet met ‘koeienletters’ op het shirt staat deert Van Wieringen niet. ,,SJZ steunen vind ik belangrijker dan een breed uitgemeten naam op het groen-witte shirt.” Het contract is een belangrijke stap. ,,Zeker in deze periode waarin bedrijven het door corona niet gemakkelijk hebben”, aldus voorzitter Tom van der Meer.

FLEXIBELE ARBEIDSMARKT

Lider Job is gespecialiseerd in het uitzenden van werknemers op de flexibele arbeidsmarkt. In de uitzendbranche neemt Lider Job een eigen positie in welke niet boven maar tussen de mensen staat. Flexibiliteit is een belangrijke meerwaarde voor ieder bedrijf en voor Lider Job een doelstelling die hoog in het vaandel staat. ,,De rek in onze organisatie is dan ook groot en als samenwerkingspartner denkt Lider Job graag mee in het oplossen van alledaagse vraagstukken”, aldus Van Wieringen.

Lider Job is de opvolger van Technisch Installatiebedrijf Van der Poel dat zes jaar hoofdsponsor was. Van der Poel blijft wel shirtsponsor van het tweede selectie-elftal van de dorpsclub.

Bestuur SJZ

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read