De taartenbakwedstrijd, de wandeltochten, de Swingo en de pubquiz van SJZ hebben het mooie bedrag van € 2.564,- opgeleverd. Dat bedrag komt uiteraard geheel ten goede aan de club. De acties waren in corona-tijd opgezet door de Jeugdcommissie en de selectie van SJZ.

Zaterdag 20 maart werd het eindbedrag bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan clubvoorzitter Tom van der Meer. De preses van de Haasbroek-bewoners was uiteraard heel content met het bedrag, maar vooral ook met het feit dat echte clubmensen en spelers juist in deze vooral voetbal-loze periode toch de handen uit de mouwen hebben gestoken.

PRIJSWINNAARS

De prijswinnaars van de Swingo (een bingo maar dan met allerlei muzieknummers in plaats van balletjes met een getal erop) waren Leon van der Hoeven en Chiel de Boer.
De pubquiz, met veel voetbal gerelateerde vragen (maar zeker ook met ‘rariteiten’), werd géwonnen door Dennis Wouters. Het drietal kan rekenen op een VIP-behandeling bij een officiële wedstrijd van het eerste elftal.

Het is nog aardig om te weten dat aan de wandeltochten (enkelen gingen hardlopen) 235 personen hebben deelgenomen. Aan de online Swingo en pubquiz deden 81 mannen/vrouwen mee.

VEEL LOF

De organisatie van het online-gebeuren kreeg veel lof over de professionele aanpak. De deelnemers hebben volop genoten van gezelligheid en de snackservice die als extraatje was toegevoegd.

Gehurkt op de foto de prijswinnaars Chiel de Boer en Dennis Wouters. Er achter staan Jaap de Goede, clubvoorzitter Tom van der Meer en Guus de Goede.
Prijswinnaar Leon van der Hoeven ontbreekt vanwege andere verplichtingen.

Guus de Goede staat weliswaar vrolijk op de foto, echt vrolijk is hij echter niet. Donderdagavond brak de aanvoerder van het eerste elftal tijdens een lichte training zijn buitenste middenvoetsbeentje. Dat betekent 10 tot 12 weken in het gips.
SJZ wenst hem sterkte met het herstel.

Tekst en foto: Gerard van der Hoeven