HomeVijfde klasseFootball FactoryVierde klasse A (kort): weer verlies Football Factory, ruime winst Woubrugge

Vierde klasse A (kort): weer verlies Football Factory, ruime winst Woubrugge

-

In de vierde klasse A wacht Football Factory nog altijd op de eerste zege. De Leidse ploeg kon SJC in de eerste helft nog aardig bijbenen, maar na de rust liepen de zwart-witten weg naar 2-5. Thijs de Jong had de score geopend, terwijl Tolga Karpuz de 2-2 op zijn naam schreef. Football Factory blijft laatste met slechts twee punten uit acht gespeelde wedstrijden.

In Leimuiden was Woubrugge ruimschoots te sterk voor Kickers’69 (1-4). Voor de ploeg van Barry Buntsma was Gino Rolfes de uitblinker met liefst drie doelpunten. Mark van Leeuwen maakte het kwartet vol. De eretreffer van de thuisploeg kwam op naam van Marco Tent. Woubrugge neemt de vijfde plaats in met 12 punten uit zeven wedstrijden. De inhaalwedstrijd tegen Koudekerk staat nog steeds open. Kickers’69 is nu de nummer negen en loopt 1 op 1.