dinsdag, mei 17, 2022
HomeJeugdvoetbalKoudekerk zoekt trainers en leiders

Koudekerk zoekt trainers en leiders

-

Hoewel we van enkele zeer gewaarde trainers afscheid hebben moeten nemen na dit toch wel erg zware corona-seizoen, zijn wij erg blij om te kunnen melden dat we voor bijna alle teams inmiddels trainers hebben kunnen vinden.

We zijn er erg trots op dat onze jeugdspelers (en speelsters!) de handschoen oppakken en zich komend seizoen willen gaan inspannen om onze jongste jeugd te helpen heel veel plezier te beleven aan het spelletje en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Om deze jonge trainers en trainster te helpen is Arjen Linstra (trainer van de JO11-1 én Rohda’76 1) aangesloten bij de Jeugd Technische Commissie (JTC) en zal hij enkele bijeenkomsten organiseren om de jonge trainers/trainsters te kunnen helpen met hun eerste stappen in de trainerswereld.
Arjen neemt hiermee de plaats in van Daniël Wildschut. Daniël gaat zich – na zich jaren te hebben ingezet voor de jeugd – volledig richten op zijn werkzaamheden bij de senioren selectie.

Het overzicht met teamindelingen, trainers en leiders kun je hier: https://website.storage/Data/Koudekerk/RTE/Bestanden/NieuwsItem/1701/Indeling_jeugd_vv_Koudekerk_2021-2022.pdf vinden.

Helaas hebben we echter nog wel wat posities open staan die we nog niet hebben kunnen invullen. Mocht je één van de onderstaande posities willen invullen, horen wij dat heel graag!

Trainers:

Trainer JO15-2 (het verzorgen van de trainingen van de JO15-2 in samenwerking met Bert)

Leiders (Het begeleiden van de wedstrijden en kleine administratieve zaken):

Leider JO9-1

Leider JO11-2

Leider JO13-1

Leider JO15-2

Leider JO15-1

Voor beide geldt dat dit eventueel ook opgevangen kan worden door een poule van meerdere ouders te maken. Wij hopen dat ouders hier gezamenlijk over na willen denken om tot een mooie oplossing te kunnen komen.

Mocht er interesse zijn om 1 van deze functies in te vullen, kun je contact opnemen via jeugd-tc@vvkoudekerk.nl of rechtstreeks met één van de onderstaande personen.

De jeugd Technische Commissie:

Davy Rijnbeek
Arjen Linstra
Yvar de Groot

Must Read