zaterdag, april 20, 2024
HomeVierde klasseWarmundaWarmunda: bestuurlijke aangelegenheden

Warmunda: bestuurlijke aangelegenheden

-

Deze nieuwsbrief staat in het teken van ons voetballeven met en na Corona. Het is ook bedoeld om aan te geven dat het verenigingsleven gelukkig niet helemaal is komen stil te leggen. Er zijn best nog wel wat zaken die het bestuur bezighouden. Er is hierna een speciaal item gemaakt op de wijze waarop we denken ons clubhuis te kunnen verduurzamen.

Aan het woord onze voorzitter Matthieu van Winsen: ,,De afgelopen maanden heeft het bestuur “gewoon” doorvergaderd. Niet alleen werd er gesproken over de items zoals van deze nieuwsbrief, maar ook zaken als een uitgesteld jubileum (houdt nog steeds 1e of 2e weekend van september vrij!) en de participatie van de club aan de plannen rondom ons sportpark (waarbij we oplopen samen met SESO), kregen aandacht. Ook is er een ad-hoc commissie druk in de weer om telkens ons Corona-protocol aan te passen aan de alsmaar wisselende overheidsregels.”

Vervolgend: ,,Niet onvermeld mag worden dat Geco, onze penningmeester, drukdoende is en blijft met de financiële continuïteit van de club, waarbij hij steeds blijft benadrukken dat het ons gaat lukken om door deze tijd te komen. Matthieu geeft aan: ,,Het spreekt voor zich dat het gemis aan kantine-inkomsten zich nadrukkelijk doet voelen, maar ondersteuning van de overheid en onze “lage” kostenstructuur moeten ons hierbij helpen.” Matthieu voegt toe dat de ondersteuning van de leden en sponsoren hierbij onmisbaar is geweest. Bijna niemand heeft hierbij verzaakt! Hij zegt te hopen dat hij op iedereen mag blijven rekenen als Corona weer beheersbaar is geworden en we weer kunnen sporten.

Matthieu tenslotte: ,,Een woord van dank aan alle mensen, die betrokken zijn bij uiteenlopende zaken als ‘Corona en de jeugdafdeling’, ‘Nieuw leven damesvoetbal’, ‘Handbal op de club in Coronatijd’, ‘Verduurzaming’ en meer, waardoor het mogelijk zal worden om straks weer een flitsende doorstart te maken!”

Must Read