vrijdag, maart 29, 2024
HomeOverigKNVB nieuwsBericht van KNVB: geen algehele afgelasting!

Bericht van KNVB: geen algehele afgelasting!

-

Op dit moment leven er vragen of er dit weekend een algehele afgelasting komt, vanwege het weer. Omdat de impact van het koude weer niet overal hetzelfde is en er op veel velden goed gevoetbald kan worden, is daar niet voor gekozen. Daar komt bij dat dit voor veel verenigingen en teams een belangrijke speelronde is omdat zij volgende week op gewenste wijze heringedeeld willen worden en daarvoor de competities waar een promotie/degradatieregeling aan hangt uitgespeeld moeten zijn.

Omdat er mogelijk bij een aantal verenigingen losse velden worden afgekeurd, willen we die verenigingen wijzen op onderstaande volgorde bij afgelastingen:
De A-categorie wedstrijden dienen voor te gaan op de B-categorie wedstrijden, wanneer er sprake is van afgelasting van een veld. Daarbij geldt dat bekerwedstrijden onder de A-categorie regels vallen.

Mocht een A-categorie wedstrijd worden afgelast, bestaat de mogelijkheid dat wij deze wedstrijd weer inplannen op maandag 19 december of dinsdag 20 december, vanwege de urgentie van de competitie.

We verzoeken een ieder hier vast rekening mee te houden.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen een heel fijn speelweekend toe.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager

1 REACTIE

  1. Een beetje raar besluit. Er is code geel afgegeven voor het weer. Maar je moet wel om half 9 met je kind op het voetbalveld staan. Zal je toch naar buiten moeten ondanks het advies om in de ochtend thuis te blijven

Reacties zijn gesloten.

Must Read