donderdag, april 18, 2024
HomeOverigOefenwedstrijdenOefenduels: FC Boshuizen en Foreholte in evenwicht, Voorschoten'97 onderuit

Oefenduels: FC Boshuizen en Foreholte in evenwicht, Voorschoten’97 onderuit

-

Gisteravond zijn er diverse oefenduels afgewerkt. Zo stonden aan de Leidse Boshuizerkade FC Boshuizen en Foreholte tegenover elkaar. De eersteklasser op zondag en tweedeklasser op zaterdag bleven met 4-4 in evenwicht na een levendig treffen. Voor de thuisploeg scoorden Jason Dasburg, Silvano Fortes en twee keer Rahim Abdul (2). Namens de Voorhouters mochten Lars Berg, Boyd van Steijn en Sam Lemmers (2) zich laten feliciteren.

Ook bij de ontmoeting tussen SJC en UVS kwam er met 1-1 geen winnaar. Andermaal een verdienstelijk resultaat voor de kersverse eersteklasser na de winst j.l. zaterdag op Alphense Boys. Voor de ploeg van Marcel IJzendoorn scoorde Tom Duindam. Het doelpunt van de bezoekers kwam op naam van Boris Muller.

FC Rijnvogels won afgelopen zaterdag van Noordwijk en de ploeg van Thomas Duivenvoorden was gisteravond te sterk voor TOGB (derde divisie zondag). In Katwijk werd het 3-1 door Katwijkse doelpunten van Tom Bijen, Sieb Rutgers en Dennis Bakker. Laatstgenoemde middenvelder scoorde vanaf de stip.

ARC liep na rust uit tegen Voorschoten’97 en na negentig minuten stond er een 6-2 eindstand op het scorebord. Namens de equipe van Mark Evers scoorden Boyd Baatje (3x), Luca Tarani, Moreno Bruster en Lilinho Martins. Voor de geel-groenen scoorden Mo Maatoug en Ronnie de Roode.

Andere uitslagen voor zover bekend: Ter Leede- Katwijk 3-1, VVSB- RBB 4-0, Noordwijk- Sparta Nijkerk 0-0, Quick Boys- FC Lisse 5-1.