donderdag, april 25, 2024
HomeDerde klasseROAC (zo)Voorbeschouwing tweede klasse, zondag 11 december

Voorbeschouwing tweede klasse, zondag 11 december

-

ROAC- Roda’23

In het beste geval kan ROAC nog als de nummer drie de winterstop in gaan. Als alles tegen zit zondag dan is plaats acht het deel van de ploeg van Bart Jansen. Zeker is dat er een met Roda’23 een ploeg op visite komt die qua resultaten behoorlijk in de pas loopt met de Rippers. Beide ploegen hebben zeventien punten vergaard. ROAC won vier keer, speelde vijf keer gelijk en verloor slechts eenmaal. De ploeg uit Amstelveen Bovenkerk won al vijf maal, speelde twee keer gelijk en moest drie keer passen. Roda’23 scoort beduidend makkelijker, maar incasseerde al wel meer tegentreffers. ROAC heeft op Sporting Martinus na de minste tegendoelpunten. Niet vreemd, want de paarswitten hebben een dijk van een doelman en defensie. Tot scoren komt de ploeg echter ook weer moeizaam. Op DIOS na scoorden de Hertogspark bewoners het minst. De komende tegenstander speelde afgelopen weekend knap gelijk tegen koploper Sporting Martinus. Afijn, een interessant duel wacht ons.

Overige wedstrijden: DCG- VVZA, DSOV- Sporting’70, Hooglanderveen- DIOS, KDO- ZSGO/WMS, SO Soest- Altior, Sporting Martinus- SCPB’22.

Hennie Kanbier
Hennie Kanbier
Alle activiteiten, hoofdredacteur en eigenaar van Leidenamateurvoetbal.nl sinds 2011. Voetbalgek, dol op voetbalstatistieken. Tevens journalist bij Leidsch Dagblad, Hennie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read