dinsdag, april 16, 2024
HomeSpelerscarrouselEen blik op de spelersklassementen

Een blik op de spelersklassementen

-

Deze week is er geen nieuw spelersklassement gepubliceerd. Ook de weekelftallen kwamen niet voorbij. Dat heeft uiteraard alles te maken met het gegeven dat er slechts een summier competitieprogramma werd afgewikkeld (inhaal, red.). Punten worden er niet vergeven voor bekerduels. Uiteraard zijn de punten wel verwerkt van die clubs die in actie kwamen in competitieverband. Uitblinkers waren dit keer Gregor Zalewski (Foreholte), Bob den Hollander (foto) en Ruben Morin (beide FC Oegstgeest) en Mickey van der Meer (MMO). Goed werk mannen en probeer dat vast te houden.

Aan de kop van de vier klassementen veranderde niets. Gekeken per klasse/ categorie is dit de stand van zaken bovenin:

Derde-en vierde divisie en eerste klasse

Jesse Driebergen leidt de dans, maar de speler van FC Rijnvogels is helaas voor langere tijd uitgeschakeld en zal de koppositie dus verspelen. In zijn kielzog komen Luuk Samsom en Pepijn Kooij, beide spelers van ARC. In de eerste klasse werden minder duels gespeeld en daardoor staan die spelers nu lager op de ranglijst. De best genoteerde is vooralsnog Sem Simonis van Voorschoten’97.

Tweede klasse

In deze klasse is het razend spannend. Na vier speeldagen zijn er drie koplopers, te weten Dammes van der Poel (doelman ROAC), Marwan Fennich van koploper Alphia en Jari van Veen, sluitpost van EMM’21.

Derde klasse

Jayden Bergwijn viel in deze klasse tot nu toe het meeste op namens Lugdunum. De aanvaller/middenvelder wordt gevolgd door vier spelers: ploeggenoot Tim de Cler, Sidney Stemmer (Van Nispen), Valentijn Oudijk (SV Aarlanderveen) en Victor Schipholt (VVSB).

Vierde/ vijfde klasse

LSVV’70 en Roodenburg leveren op dit moment de beste spelers. Daarbij gaat het respectievelijk om Berend Verdoes en Abdennour Zoulali. Dit tweetal wordt gevolgd door Boris Postma (Teylingen) en Victor Trauer (Football Factory).

Na de laatste speeldag in oktober worden een week later de beste spelers in het zonnetje gezet op deze website.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read