dinsdag, oktober 3, 2023
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor van de maand november: Vakgarages Leithon en WK Auto’s

LAV-sponsor van de maand november: Vakgarages Leithon en WK Auto’s

-

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in op bezoek bij Michael Zijlstra (foto hieronder), eigenaar van Vakgarages Leithon in Leiderdorp en WK Auto’s in Leiden.

Op de Baanderij in Leiderdorp is sinds oktober 2021 het bedrijf Vakgarage Leithon, voorheen Vakgarage Creyghton, gevestigd. Voor Michael Zijlstra is dit zijn tweede vakgarage in de Leidse regio, want Zijlstra is ook eigenaar van Vakgarage WK Auto’s in Leiden.

Michael, veel mensen in het Leidse kennen je als het gezicht van WK Auto’s, maar hoe is je loopbaan in de autobranche eigenlijk begonnen?   

Michael: ,,Ik ben via mijn vader, die ook werkzaam was in de autobranche, al op jonge leeftijd het autowereldje ingerold en op een bepaald moment ben ik gaan werken bij WK Auto’s in Leiden. Een hoop mensen denken trouwens dat de naam WK Auto’s te maken heeft met het Wereldkampioenschap Voetbal, maar het zit anders in elkaar. Het is een verwijzing naar de initialen van de oorspronkelijke eigenaar, Walter Kamsteeg. Tien jaar geleden ben ik compagnon van Walter geworden en sinds vijf jaar ben ik de enige eigenaar van WK Auto’s. Vorig jaar oktober heb ik Vakgarage Creyghton op De Baanderij in Leiderdorp overgekomen en de naam omgedoopt tot  Vakgarage Leithon. Leithon is de middeleeuwse benaming van Leiderdorp en dat vond ik een mooie en passende naam op deze plek. Ik ben blij dat vele oude klanten van Creyghton ons trouw zijn gebleven en ook nieuwe klanten weten ons inmiddels te vinden. Onze klanten mogen bij ons rekenen op een goede service tegen een eerlijke prijs. Uit de reviews over ons op internet is te zien dat we gewaardeerd worden en dat is natuurlijk heel mooi. Wij werken transparant en leggen de klanten uit wat we doen. In de autobranche gaat het om vertrouwen. Ons motto is niet voor niets: ‘een zaak van vertrouwen’ en daar staan we pal voor. Ik weet dat de autohandel niet altijd een even goede naam heeft en dat er veel beunhazen in de autowereld werkzaam zijn. Ik ben echter ervan overtuigd dat wanneer je eerlijk zaken doet, de klant in de meeste gevallen zal terugkeren. Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? Wij zijn merkonafhankelijk, dus iedere autobezitter kan voor reparaties en onderhoud bij ons terecht. Daarnaast verkopen wij ook goede occasions tegen een betaalbare prijs. De kopers komen uit het hele land vandaan, want door het internet zoeken klanten niet meer alleen in hun eigen regio naar een andere auto’’, aldus Michael.

Michael, even naar het voetbal. Kun je wat vertellen over jouw eigen voetbalverleden en wat is jouw verdere betrokkenheid met het amateurvoetbal in de regio ?

Michael:,, Ik ben geboren en getogen in Leimuiden en als je daar als kind wilt voetballen, dan kom je vanzelfsprekend bij Kickers’69 terecht. Ik heb daar in mijn pupillentijd  met veel plezier gevoetbald en ben gestopt toen ik naar de junioren overging. Door mijn zoons Mick en Cas, die nu ook bij Kickers’69 voetballen, ben ik weer bij de club betrokken geraakt en sta zo vaak mogelijk langs de lijn als de jongens spelen. Sinds kort ben ik ook betrokken bij de sponsorcommissie van Kickers’69. Kickers’69 is een kleine, maar gezellige club waar veel voor de jeugd wordt georganiseerd. Daarnaast zijn we met WK Auto’s al jarenlang bordsponsor bij FC Boshuizen. Sinds ik sponsor van LeidenAmateurVoetbal ben volg ik jullie site op de voet, zeker nadat dit seizoen ook mijn cluppie Kickers’69 bij jullie is aangesloten. Voor de volgers van LeidenAmateurVoetbal: ,,Ik nodig  jullie van harte uit om een keer een kijkje te nemen in onze vakgarages in Leiden en Leiderdorp!’, aldus Zijlstra tot besluit.

Bezoekadres Vakgarage Leithon: Touwbaan 2, 2352 CZ  Leiderdorp

Website: www.vakgarageleithon.nl

Bezoekadres Vakgarage WK Auto’s: Zoeterwoudseweg 23, 2321 GM Leiden

Website: www.vakgaragewkautos.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Must Read