donderdag, mei 19, 2022
HomeTrainerscarrouselBarry Buntsma stopt na dit seizoen bij Woubrugge

Barry Buntsma stopt na dit seizoen bij Woubrugge

-

Tijdens de winterstop, die helaas wat langer duurt dan gehoopt, hebben tussentijdse evaluatiegesprekken plaatsgevonden met het begeleidend kader van de herenselectie. Hierin is de eerste seizoenhelft besproken en ook vooruit gekeken richting komend seizoen. Tijdens deze besprekingen heeft Barry Buntsma (onze hoofdtrainer) aangegeven dit seizoen af te maken en daarna zijn trainerscarrière voorlopig op een laag pitje te zetten.

Wijzigingen in zijn werksituatie liggen hieraan ten grondslag. Daarnaast wil Barry ook zelf graag weer zijn voetbalschoenen aantrekken. Als club vinden we het heel erg jammer, omdat we inzetten op continuïteit en het opleiden van trainers binnen de vereniging. Natuurlijk is er ook begrip dat Barry na een lange periode als trainer op de Woubrugse velden nu prioriteit geeft aan zijn bedrijf. Gelukkig blijft Barry lid van v.v. Woubrugge en zien we hem komend seizoen terug in het veld.

De ambitie om selectievoetbal te spelen op een aantrekkelijk en goed niveau blijft van toepassing. De technische commissie daarom hard aan de slag om een nieuwe hoofdtrainer te vinden en voor komend seizoen een goede organisatie neer te zetten, zodat wij verder kunnen bouwen aan onze ambities.

Bestuur Woubrugge
Foto: Jan van der Lubbe

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read