donderdag, april 25, 2024
HomeTrainerscarrouselForeholte en Mario Koswal vinden elkaar

Foreholte en Mario Koswal vinden elkaar

-

Mario Koswal is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van VV Foreholte. Hij tekent een contract dat ingaat op 01 juli 2022 en een looptijd kent van (minimaal) twee seizoenen. Koswal (58 jaar) komt na vijf seizoenen over van TAC’90 waarmee hij promoveerde van de 2e klasse naar de hoofdklasse. Koswal is daarmee de opvolger van Frank Bloemheuvel die naar Olympia gaat. Koswal is als hoofdtrainer of hoofd jeugdopleiding ook werkzaam geweest bij FC Lisse, ADO Den Haag, RVC Rijswijk, Voorschoten, FC Boshuizen en Haaglandia. Koswal is in het bezit van trainersdiploma TC1 en technisch jeugdcoördinator.

Als speler was Koswal actief bij SV’35, sv Voorburg en Celeritas. In het dagelijks leven is hij werkzaam op het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Bestuurslid Voetbal Zaken, Rob Schrama: “Met Mario is het de Technische Commissie Senioren gelukt om een trainer aan te stellen die in het ambitieuze profiel van de vereniging past. Hij kent een grote staat van dienst, heeft een groot netwerk en brengt veel ervaring mee. Daarnaast is hij een sterke persoonlijkheid en is hij een echte resultaat trainer gebleken”.

Mario Koswal: “Foreholte, een club met ambitie en dat spreekt mij aan! Een ieder mag er zijn en daar voetballen. Met mij als trainer maakt Foreholte een kleurrijk verschil in de bollenstreek.”

Technische Commissie Senioren, Pascal Roffelsen en Ton van Bladeren: “Wij kennen Mario reeds langere tijd. Hebben hem onder andere in de wedstrijden tegen Foreholte meerdere keren aan het werk gezien als trainer/coach van TAC’90. Zijn kennis en ervaring, de manier van voetballen gecombineerd met de passie voor het voetbal én oog voor onze jeugd maakt hem tot de ideale opvolger van Frank. Met Mario zijn wij erin geslaagd de juiste persoon aan te stellen om volgend seizoen de nieuw ingeslagen weg naar het voetballen op zaterdag succesvol te maken. Zoals eerder bekend gemaakt wordt de Foreholte selectie naast een 1ste en 2de elftal uitgebreid met een O23 selectieteam. Wij kijken uit naar een constructieve en prettige samenwerking.”

Foreholte maakt volgend seizoen de overstap met de selectie naar de zaterdag. We heten Mario Koswal van harte welkom bij Foreholte en wensen hem veel succes toe en zien de samenwerking positief tegemoet.

Technische Commissie

Bestuur VV Foreholte

Must Read