donderdag, april 25, 2024
HomeTrainerscarrouselNieuwe clubs voor Dennis Olman en Johan Peper

Nieuwe clubs voor Dennis Olman en Johan Peper

-

Nu de verslagen weer zijn verwerkt, kunnen we ons ook weer focussen op andere gerelateerde voetbalzaken uit de regio. De volgende berichten kwamen we tegen over in deze regio bekende trainers.

VV Sportief (Noorden)- Met trots kunnen wij zeggen dat het bestuur erin geslaagd is een nieuwe hoofdtrainer te contracteren in de naam van Johan Peper. Peper is woonachtig in Leiden en heeft jarenlange ervaring als trainer op verschillende niveaus. Als voetballer heeft hij o.a. de tenues van ADO Den Haag en Feyenoord mogen dragen in de jeugdjaren, om daarna als 1ste elftal speler uit te komen voor UDWS en Koudekerk.
Ook zijn trainersloopbaan is lang, waarbij hoofdtrainer SVOW de meest bekende naam is uit de regio. Verder staan onder andere FC Rijnvogels, SJZ Zoeterwoude, Zestienhoven en Houtwijk op zijn cv als clubs waar hij trainer was.

“Met mij als hoofdtrainer/coach zal er een persoonlijkheid voor de groep komen die spontaan is, bereikbaar, tussen de groep kan staan maar zeker ook daarboven als het moet. Tevens werk ik graag samen met de staf en andere leden binnen de vereniging, maar bovenal iemand die gaat voor gezelligheid ,respect ,teambuilding”, aldus de nieuwe trainer van Sportief.

DWO (Zoetermeer)- Ondertussen is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het komende seizoen. Binnenkort kunnen we de (hoofd)trainers bij de jeugd bekend maken. Nu maken we met trots bekend wie de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagselectie gaat worden.
Het bestuur heeft onder aanvoering van de Manager Voetbalzaken en de Technische commissie gekozen voor de stap naar voren. Ambities moet je uitstralen op en naast het veld. En ambitieus is s.v. DWO op alle fronten. Daarom zijn wij extra trots op het feit dat Dennis Olman onze nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagselectie gaat worden voor het komende seizoen. Het gezamenlijke gevoel voor ‘het beste uit jezelf halen’ en het hoogste nastreven in prestatie en plezier is het fundament waarop s.v. DWO verder bouwt.

Namens het bestuur wens ik Dennis veel sportief succes en plezier toe met zijn aanstelling.

Frans van Munnen,
voorzitter s.v. DWO

Olman: ,,Waarom s.v. DWO zult u denken of zeggen? Vanaf het moment dat de vereniging een oproep plaatste dat men op zoek was naar een ambitieuze trainer waarmee DWO haar eigen ambitie kenbaar wilde maken, is het contact ontstaan of wij daarin iets voor elkaar konden betekenen.

Zelf heb ik de vereniging DWO altijd al een mooie club gevonden met ook nog eens een schitterend gelegen complex, die nu ook beschikt over een talentvolle spelersgroep waarmee het mij leuk lijkt om een bepaalde ontwikkeling mee in te zetten.

Ook speelde natuurlijk mee dat ik als Zoetermeerder wel eens een club in mijn eigen stad zou willen trainen, met enthousiaste (club) mensen als team om mij heen. Mijn eigen carrière als trainer heeft mij geleid langs clubs als SVPTT, FC Boshuizen, GHC, GDA, RVC’33 en rksv DoCoS. Bij de meeste clubs heb ik toch wel meerdere jaren gewerkt met als uitschieter FC Boshuizen (6 jaar) en GHC (5 jaar).

Ik hoop met s.v. DWO dezelfde stappen te kunnen zetten als met bijna alle andere verenigingen en wat zal moeten gaan uitmonden in minimaal een stabiele 2e klasser voor in de toekomst en doorstroming vanuit de eigen jeugd. Ik heb er enorm veel zin in en kijk met vertrouwen uit naar het volgende seizoen.”

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read