dinsdag, oktober 3, 2023
HomeRedactioneelLopend vuurtjeLopend Vuurtje deel 2 (12-19 augustus)

Lopend Vuurtje deel 2 (12-19 augustus)

-

De redactie van Lopend Vuurtje pakt de draad weer op: websites van onze club worden uitgeplozen, Twitter op de voet gevolgd en Facebook dagelijks geraadpleegd. Dit alles om u, de lezer, op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes betreffende het regionale voetbal, de tak van sport die ons allen zo nauw aan het hart ligt. Hoe scherp de redactie alles in de gaten houdt, het blijft mensenwerk. Wij kunnen best wel eens iets missen. Ook kan het gebeuren dat een club nieuws heeft dat de social media nog niet bereikt heeft. Aarzel niet en bericht ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Daar gaan we met Lopend Vuurtje deel 2:

 • Nix 18! Wij, de Besturen van de 5 voetbalclubs van de gemeente Katwijk, hebben met elkaar besloten om met ingang van dit seizoen zichtbaar te handhaven op het gebruik van alcohol onder de 18 jaar. Als voetbalvereniging zijn wij verantwoordelijk voor een veilig (sport) klimaat en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het veilig thuiskomen na een gezellige middag op de club. De invloed van drank en drugs tijdens en na de wedstrijden willen wij dan ook aan banden leggen. We zullen zichtbaar aangeven op de vereniging en in de kantine dat NIX 18 gehanteerd wordt.  Tijdens de opening van de kantine zullen er toezichthouders aanwezig zijn om toezicht te houden in de kantine op het drankgebruik (en andere middelen) onder de 18. Zij kunnen dan om een ID vragen ter controle. Zie verder de website van FC Rijnvogels (gaat om besturen FC Rijnvogels, VV Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys en Valken ’68).
 • Vandaag zijn alle competitieprogramma’s gepubliceerd op LeidenAmateurVoetbal.nl. Agenda erbij en noteren maar. Wat een geweldig seizoen wacht ons…
 • Meer FC Rijnvogels: Sami Mouchih kwam deze zomer over van Ter Leede met een blessure. Deze blijkt chronisch te zijn en daardoor zal de verdediger moeten stoppen bij de Katwijkse derde divisionist.
 • Voorschoten’97: Het nieuwe seizoen gaat bijna weer van start! De eerste opleidingen voor onze startende trainers staan gepland: Vrijdag 9 & 16 Sept om 19u. Opleiding Sportakkoord Voorschoten. Deelname = gratis! Ben je startende trainer of wil je juist wat meer uit je training halen? Lachende gezichten, meer inspiratie voor leren en plezier? Inzicht hoe oefeningen werken en deze beter kunnen maken, maar ook kunnen ombouwen tot een spel?  Met de opleiding van Sportjeal bij V97 ga je hieraan werken!
 • 28 augustus ‘Slechtste team van ROAC’. Traditioneel wordt er in een mooi toernooi gekeken wat het slechtste elftal van onze vereniging is. Helaas heeft dit toernooi een aantal keer niet plaats kunnen vinden door de pandemie, maar dit jaar kan het weer! De strijd vindt zondag 28 augustus op het Hertogspark plaats, dus we openen het seizoen ermee. Hiervoor hebben vier teams zichzelf afgelopen jaren gekwalificeerd. Dit betreft (toevallig) alle ‘overige seniorenteams’. ROAC 1 en ROAC 2 zijn ondanks wisselende resultaten afgelopen seizoen aantoonbaar beter dan wat de overige elftallen afgelopen jaar hebben laten zien, waardoor deze teams niet mee hoeven te doen met het toernooi. Zie hieronder het speelschema. Het team dat de vorige editie verloor is ROAC 6. Als beloning hiervoor moeten zij de barbecue dit jaar regelen. Deze ‘beloning’ staat dit jaar uiteraard weer op het spel! Het programma: 12.00 – 12.25 ROAC 6 – ROAC 5, 12.30 – 12.55 ROAC 4 – ROAC 3,13.00 – 13.25 ROAC 5 – ROAC 3, 13.30 – 13.55 ROAC 4 – ROAC 6, 14.00 – 14.25 ROAC 3 – ROAC 6, 14.30 – 14.55 ROAC 4 – ROAC 5, 15.00 – 15.30 FINALE (tussen de teams met de minste punten).
 • FC Boshuizen meldt terecht met trots er weer een bordsponsor bij te hebben. Schaap’s Vis verbond zich aan de club die met het eerste uitkomt in de eerste klasse op zondag.
 • 70 prijzen! Wij herhalen: 70 prijzen! De Vrienden van Foreholte pakken flink uit tijdens de jubileumwedstrijd op donderdag 25 augustus. Rondom de wedstrijd tegen Lucky Ajax worden de traditionele papieren lootjes weer als vanouds verkocht langs de lijn. En daarmee keert ook logischerwijs  het legendarische Rad van Cees terug. Nog een reden om op de fiets te stappen naar De Elsgeest! Op verzoek van Cees: neem contant geld mee.
 • Heb jij je voetbalkleding nog niet ingeleverd? Voorkom onnodige kosten en lever dit alsnog in op zaterdag 20 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur in de kantine van S.V. Kickers ’69
 • El Cid 2022 in Leiden. Dus mag LSVV’70 niet ontbreken!
 • Zaterdag 20 augustus start op sportpark Haasbroek voor de SJZ-selectie het seizoen 22/23 met een oefenwedstrijd tegen Valken’68 2. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Kom gezellig kijken en geniet na afloop van een heerlijk koud drankje. Wij gaan weer zorgen voor een mooi, gezellig en succesvol seizoen en hopen jullie allemaal weer te zien!Tot aanstaande zaterdag, SJZ-selectie.
 • V.V. Koudekerk heeft met The Frozen Butcher, IJzerhandel J. van Schip en Zonen B.V. en Van der Meijden transportbedrijf de samenwerking verlengd. De samenwerking met de hoofdsponsor van de jeugd, BCK, werd al eerder dit jaar verlengd.
  V.V. Koudekerk is trots op de verlengingen en is deze bedrijven erg dankbaar voor de steun die ze reeds jaren geven en voor het vertrouwen in de toekomst! The Frozen Butcher, Van Schip, Van der Meijden en BCK dragen op deze wijze bij aan het sportieve succes, de voetbalbeleving in het algemeen en de ontwikkeling van de voetbaljeugd in Koudekerk aan den Rijn!
 • Het komt bij de ukkies en de jongere jeugd veel voor. Na een half jaartje zijn de voetbalschoenen te klein geworden. Niet wegdoen! Wij kunnen ze goed gebruiken. Aan kinderen die komen voetballen bij FC Oegstgeest geven wij graag voetbalschoentjes te leen om de eerste weken mee “te proberen”. Het aantal kleine voetballertjes bij FC Oegstgeest blijft gestaag groeien. Daarom ontvangen wij graag de schoentjes en schoenen die u niet meer gebruikt. U kunt ze op zaterdag afgeven in het wedstrijdsecretariaat. Maar u kunt ze ook in het krat leggen in het tassenrek bij de ingang van het clubhuis.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read