vrijdag, april 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVanaf januari: Trudy Kwik sluit aan bij LAV met podcast

Vanaf januari: Trudy Kwik sluit aan bij LAV met podcast

-

Sinds het begin van dit seizoen heeft LAV een podcast geïntroduceerd. Bijna wekelijks praten Remco Mentink en Arie Koeman (en soms Hennie Kanbier) u bij over het regionale voetbalgebeuren middels een luchtige, maar informatieve podcast. Ook worden op regelmatige basis gasten betrokken bij de podcast. Al die podcasts zijn wekelijks terug te vinden op onze website en spotify en verkassen vervolgens ook naar de kopjes ‘Media’ en ‘Podcast’ op onze homepage. Lekker luisteren waar je ook bent. Vanaf januari zal ons team zelfs worden uitgebreid. Ons team heeft de in Leiden en omstreken welbekende Trudy Kwik zover gekregen dat zij ook tweewekelijks een bijdrage gaat leveren en wel met ‘Trudy’s Vrouwenhoek’.

 

Onze redactie meent dat het belangrijk is om ook het vrouwenvoetbal meer te gaan belichten. Dat kan zijn met speelsters, coaches, bestuursleden, vrouwen achter de succesvolle speler en noem maar op. Ook roepen we de bij LAV aangesloten clubs op om eventueel suggesties te doen in deze zin. Dat mag natuurlijk ook een vrijwilligster zijn die al jaren betrokken is bij uw club en een podium verdient. We kunnen zo een lijst aanmaken met vrouwelijks toppers. Suggesties graag naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

De redactie van LAV bedankt Trudy op voorhand voor haar nieuwe rol en wensen haar veel plezier met deze werkzaamheden. Meer weten over de dagelijkse werkzaamheden van Trudy? Dat kan!

https://www.kwik.eu/

https://www.samendichtbijuitvaartbegeleiding.nl/

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

2 REACTIES

  1. Heel mooi dat LAV , juist Trudy Kwik heeft weten binnen te hengelen voor deze bijdrage binnen Leiden Amateur Voetbal. Heel veel plezier Trudy, met jou werkzaamheden bij LAV. Toppie!

    Dick Barnhoorn.

Reacties zijn gesloten.

Must Read