donderdag, maart 28, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseTom Bijen ook langer op De Kooltuin

Tom Bijen ook langer op De Kooltuin

-

Nadat eergisteren Kasper Michel zijn ja-woord gaf voor volgend seizoen, meldt de technische commissie vandaag dat het ook met Tom Bijen een verbintenis heeft gesloten voor nog een seizoen bij FC Rijnvogels. De 23-jarige Voorburger kwam vorig seizoen over van Forum Sport waar hij kind aan huis was, met een tussentijdse uitstap naar de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Het verlengen van het contract is een mooie verdienste van de aanvallende middenvelder, die steeds harder op de deur bonst bij ons vlaggenschip.

 

De ontwikkeling van Tom Bijen gaat voorspoedig en dat is goed te zien in zijn optredens in het eerste elftal. Waar in het begin van het seizoen de rechtspoot vaak van de bank moest komen, groeiden de speelminuten en uiteindelijk was een basisplaats een logisch gevolg. Dat dit ook nog gepaard ging met steeds beslissender worden voor zijn team is natuurlijk helemaal uitstekend. Denk aan de enige en ontzettend belangrijke treffer in de slotfase tegen Feyenoord op Varkenoord, maar de absolute uitschieter moest nog komen. Uit tegen Smitshoek, de laatste wedstrijd voor de winterstop, wist hij maar liefst vier keer de trekker over te halen. Na een kleine twintig minuten stond er al een hattrick achter zijn naam en na de thee schoot hij het kwartet vol. Het is mooi om je team zo goed te kunnen helpen en het staat symbool voor wederom een talentvolle speler die bij Rijnvogels tot volle wasdom gaat komen door hard te werken en niet op te geven.

Wij feliciteren Tom met het verlengen van zijn contract en wensen hem een mooie tijd bij onze warme vereniging.

Technische Commissie FC Rijnvogels

Note redactie: FC Rijnvogels komt op dit moment regelmatig naar buiten met goed nieuws. Dat wil uw club toch ook? Is er nieuws van blijvers (of vertrekkende spelers) geef het gerust door via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Wij volgen het nieuws op de voet, maar enige hulp is altijd welkom!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read