woensdag, oktober 5, 2022
HomeSpelerscarrouselChris Hagi en Matthew van Ulden naar UVS

Chris Hagi en Matthew van Ulden naar UVS

-

Vanaf het seizoen 2022-2023 komt Chris Hagi (25) de selectie van UVS versterken. Hij komt over van DSO. De snelle en behendige speler past precies in het plaatje van komend seizoen en hoopt zijn steentje bij te dragen. Chris kan zowel in de voorhoede als op het middenveld uit de voeten. Chris kwam in het verleden uit voor Alphense Boys, PSV, ADO den Haag, NEC en Achillis’29.

Matthew van Ulden (20) komt ook de selectie van UVS versterken. Hij komt over van Warmunda.  Matthew speelde voor zijn overgang naar Warmunda voor Ter Leede en kwam daar o.a. uit in de O23 en het tweede elftal. Matthew is op het middenveld en de voorhoede inzetbaar.

Wij zijn verheugd met de komst van Chris en Matthew en wensen hun veel plezier en succes toe.

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven

Selectienieuws UVS seizoen 2022/23

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag en met de talentvolle A junioren van de JO19-1 over hun toekomstplannen op voetbalgebied. Wij kunnen u melden dat Lars Verlaan na meerdere gesprekken toch besloten heeft bij UVS te blijven en daar zijn wij ontzettend blij mee ( Verlaan werd in verband gebracht met Voorschoten’97, red.).

Must Read