woensdag, oktober 5, 2022
HomeTweede klasseKagiaUVS en Kagia sluiten seizoen af met verliespartij

UVS en Kagia sluiten seizoen af met verliespartij

-

Tweede klasse C (zaterdag)- Voor kampioen UVS en het al veilige Kagia stond er enkel nog maar eer op het spel op de slotdag van de competitie. Beide ploegen spanden zich niet bovenmatig in en dat leverde zowel voor de Leidenaren als Lisserbroekers een nederlaag op.

Na de feestfestiviteiten van vorige week wilde UVS het seizoen goed afsluiten, maar de echte drang ontbrak. SVC’08 profiteerde daarvan na een minuut of twintig. Sven Verlaan bracht de ploegen echter weer in evenwicht. Kort na de pauze viel de derde treffer van de middag en wel in het voordeel van de thuisploeg. De ploeg van Kevin Krishan kreeg nog wel kansen om de score in balans te brengen, maar gescoord werd er niet meer aan de Waalsdorperlaan. A-junior Romello Cuvelier viel in en maakte zo zijn debuut in de hoofdmacht van de blauwwitten.

Kagia redde het niet tegen hekkensluiter Van Nispen. De Zilkers wonnen met 1-0 door een doelpunt in de eerste helft van Jeffrey Koemans. De ploeg van Hein Leliveld had wel veel balbezit, maar bleek niet in staat heel veel te creëren. De Lisserbroekers hadden zich al eerder veilig gespeeld en renden zich niet het snot voor de ogen. Kagia is als tiende geëindigd en had al voldoende afstand tot de gevarenzone opgebouwd. Vooral in uitduels hadden de oranjehemden het dit seizoen lastig. Er werden maar vijf punten in de wacht gesleept uit twaalf wedstrijden. Volgend seizoen zal Kagia het moeten stellen zonder twee vaste gezichten in de laatste jaren. Teammanager Erwin Mastenbroek en verzorger Rob Gort zwaaiden af.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read