HomeOverigOefenwedstrijdenValken'68 boekt knappe zege op Alphense Boys

Valken’68 boekt knappe zege op Alphense Boys

-

Afgelopen zaterdag speelde Valken’68 haar tweede oefenpot tegen vierde divisie club Alphense Boys. Naast oude bekenden waren er ook een aantal van de nieuwkomers te bewonderen, o.a. Thijs den Hollander, Jesper Slootweg, Stijn Haasnoot, Lars Wietsma, Bart Duiker, Bas van Delft en Lars Oudshoorn. In de tweede helft gaven ook de bij Valken teruggekeerde keeper Kas Vaneman en het jeugdige Valken talent Chris Volwater acte de presence. Een aantal andere spelers mocht hun kunsten laten zien in de wedstrijd SJZ 1 tegen Valken’68’2. Het zal nog wel even zoeken zijn voor trainer Derek van der Plas wat de basisselectie voor Valken’68 1 gaat worden. Er zijn in ieder geval nog een aantal oefenpotjes te gaan.
Omdat Valken’68 pas net begonnen is aan de voorbereiding, viel het niet tegen wat de thuisploeg op de mat legde tegen de hoger spelende tegenstander. Na een 0-1 achterstand kopte Bas van Delft in de 28e minuut bij de tweede paal de gelijkmaker binnen na knap voorbereidend werk van Lars Wietsma en de voorzet op maat van Marc Langeveld.
In de tweede helft kwam Valken’68 op 2-1 na een voorzet van rechts door Bart Duiker. Deze was net te scherp voor Rody Redel, maar Chris Volwater schoof hem vanuit een lastige hoek nog net bij de tweede paal binnen.
Bron: Valken’68