vrijdag, augustus 19, 2022
HomeZaterdagHoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing eerste klasse A, West 1, zaterdag 28 mei

Voorbeschouwing eerste klasse A, West 1, zaterdag 28 mei

-

Voorschoten’97-WV-HEDW

Het was een ijs- en ijskoude douche die Voorschoten’97 in Amsterdam kreeg zaterdag jongstleden. Met een 2-1 nederlaag en het schaamrood op de kaken keerde Voorschoten’97 terug na de zeperd tegen hekkensluiter AFC. Dat de tweede plaats nu voor Nootdorp is strooide nog wat zout in de wonden. De mogelijkheid om te laten zien dat hier sprake was van een eenmalige uitglijder dient zich zaterdag aan als kampioen WV-HEDW op visite komt. Een getergd Voorschoten’97 zal voor de warme ontvangst zorgen voor de lijstaanvoerder. In de hoofdstad remiseerden de ploegen (1-1).

Valken’68-Forum Sport

Na drie nederlagen op rij kon Valken’68 eindelijk weer een punt noteren. De 2-2 tegen Honselersdijk was zeer verdienstelijk te noemen. Omdat de nummers vier tot en met elf zeer dicht op elkaar staan kan een winst- of verliespartij voor verschuivingen op de ranglijst zorgen. Alan Campfens zal bij zijn afscheid zo hoog mogelijk op de ranglijst willen staan. Valken’68 zal dus voor een zege gaan en dit zeker niet een wedstrijd om des keizers baard beschouwen. In elk geval speelden de Valkenburgers zich, meer dan terecht, veilig en de ware druk is er wel vanaf.

Overige wedstrijden: Argon-Die Haghe, Monnickendam-Honselersdijk, Nootdorp-Zwaluwen’30, VELO-AFC, ZOB-BOL.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read