donderdag, april 25, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing eerste klasse A, zaterdag 4 juni

Voorbeschouwing eerste klasse A, zaterdag 4 juni

-

WV-HEDW-Valken’68

Voor Valken’68 eindigt het seizoen ergens in de middenmoot. Dat kan nog zijn op plaats zes, zeven, acht, negen of toch nog als tiende of zelfs elfde. Wellicht zou dat laatste voor de afscheid nemende Alan Campfens en zijn brigade ietwat teleurstellend zijn. Om het blazoen op te vijzelen zou een zege op het ongenaakbare WV-HEDW een fraai slot van het seizoen zijn. De thuisclub blijkt echter allerminst van plan te zijn wedstrijden cadeau te geven zoals Voorschoten’97 vorige week merkte. De laatste overwinning van Valken’68 dateert al weer van 30 april. Dat lijkt een reden om nog een keer gas te geven voor de Valkenburgers. En lukt dat niet dan kan er zeker met vertrouwen naar de toekomst worden gekeken.

Honselersdijk-Voorschoten’97

Wat had Voorschoten’97 graag de tweede plaats gepakt. Verliespartijen tegen achtereenvolgens AFC, met de nodige invallers, en WV-HEDW maakten een einde aan die droom. De ploeg maakt zich op voor de nacompetitie en zal dit duel misschien niet al te serieus nemen. Krachten en spelers sparen spelen dan vaak de hoofdrol. Voor Honselersdijk liggen de zaken geheel anders. Samen met VELO en Nootdorp staat de ploeg op pole-position in de derde periode. Voorschoten’97 wacht een heet middagje tegen de ploeg van ex-Voorschoten trainer André Lourens.

Overige wedstrijden: AFC-ZOB, BOL-Monnickendam, Die Haghe-Nootdorp, Forum Sport-Argon, Zwaluwen’30-VELO.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read