zaterdag, juli 2, 2022
HomeHoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsVoorbeschouwing: FC Rijnvogels voor belangrijke uitwedstrijd naar ARC

Voorbeschouwing: FC Rijnvogels voor belangrijke uitwedstrijd naar ARC

-

De ontknoping van het seizoen in de Hoofdklasse A nadert. Er zijn nog vier potentiële kanshebbers voor de titel. Feyenoord is na een goede reeks naderbij geslopen maar veel hing er ook af van de wedstrijd ARC-Capelle. De thuisclub heeft reeds een periodetitel in de knip maar Capelle moet voor de titel gaan want in de derde periode staan zowel FC Rijnvogels als Feyenoord op gelijke hoogte met dien verstande dat de Vogels een beter doelsaldo hebben. In Alphen bleef het 0-0. De vraag rijst hoe de Katwijkers zich na de nederlaag tegen Smitshoek de ruggen weer recht kunnen krijgen want het was toch een flinke tik na deze onverdiende nederlaag. De volgende finale dient zich al weer aan. Na donderdag is er meer duidelijkheid. Het kan nog zoveel kanten op maar voor de Rijnvogels telt momenteel maar een ding en dat is winnen om in de race te blijven.

Na donderdag is de stand als volgt: 1 FC Rijnvogels 28-58 (+39), 2 ARC 28-56 (+35), 3 SC Feyenoord 28-56 (+29), 4 Capelle 28-56 (+28). Zelden was het zo spannend in de competitie. Komend weekend veel meer over de ontwikkelingen tussen dit kwartet ploegen.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read