donderdag, maart 28, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorschoten’97Bob van Aken ontvangt eerste presentatiegids '22-'23 van Voorschoten ‘97

Bob van Aken ontvangt eerste presentatiegids ’22-’23 van Voorschoten ‘97

-

Het was afgelopen zaterdag al de tweede wedstrijd van de zaterdag 1 van Voorschoten ’97. Thuis werd met 4-1 van DHC uit Delft gewonnen. Na afloop sprak voorzitter Pieter van Dijken in het sponsorhome de vele aanwezigen toe. Hij herinnerde aan de mooie viering van het 25-jarig bestaan afgelopen zomer, maar wees ook op de onzekerheden voor de nabije toekomst. De vereniging moet goed op de financiën letten en de sterk gestegen energiekosten helpen daar niet bij. Bovendien is het sportcomplex in Adegeest hard toe aan renovatie. Plannen daarvoor zijn in de maak en de uitvoering moet zo snel mogelijk ter hand worden genomen.

Sportief gezien wacht een mooi seizoen. Het zaterdagteam speelt in een nieuwe competitie met veel clubs uit de nabije omgeving. Delft is het verste. Dat levert verschillende ‘derby’s’ op en hopelijk veel bezoekers en goede resultaten. De spelers van de zondag hebben het minder getroffen. Steeds meer zondagclubs gaan op zaterdag voetballen waardoor er wordt gespeeld tegen tegenstanders waarvan er drie zelfs uit Amersfoort komen.

Traditiegetrouw werd de bijeenkomst afgesloten met de overhandiging van de presentatiegids voor het nieuwe seizoen. Veel adverteerders zorgden samen voor een mooie opbrengst voor de clubkas. Het eerste exemplaar van de gids werd overhandigd aan Bob van Aken van Glashandel Van Aken, één van de twaalf trouwe sponsors die de vereniging al 25 jaar ondersteunen. Bob van Aken was ook op andere manieren heel actief bij de club, onder meer als bestuurslid en lid van de Technische commissie.

Bij de foto: Bob van Aken (links) met rechts voorzitter Pieter van Dijken

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read