vrijdag, maart 29, 2024

Oude helden: SVLV – SV Voorschoten

-

Het programma van de reunie-avond is bekend! Een happening om naar uit te kijken. Allereerst het programma:

18.30 uur kantine geopend.

18.58 uur Fotomoment Oud SVLV jaren 90 tegen Oud SV Voorschoten jaren 90.

19.00 uur Aanvang wedstrijd.

Wedstrijd van 2 x 25 minuten.

21.00 uur prijsuitreiking

21.30 uur: Aansluitend een luchtig verhaal van een prominente Voorschotense Voetbalkenner over (een deel van) de geschiedenis van het Voorschotense Voetbal.

Gedurende de hele avond is er een collage met foto’s van voetballers, complexen en andere voetbalrandzaken te zien in de kantine. Uiteraad mag U ook een eigen foto-album meenemen om met geestverwanten nog eens die mooie oude herinneringen op te halen. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden.

Mocht u nog mooie digitale foto’s hebben in de geest van de foto’s hieronder, mail deze naar: jubileumv97@gmail.com   Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Om 18.30 uur is de kantine geopend en kan vanaf het terras al de warming-up bekeken worden van de teams van SVLV en SV Voorschoten uit de jaren 90 van de vorige eeuw. De bedoeling was om een drieluik te spelen met ook Randstad Sport, maar helaas konden er niet genoeg spelers worden gevonden voor deze avond. Daarom een wedstrijd tussen SVLV en SV, 30 jaar terug ook meermaals een supermooi affiche op het In Memoriam Wilco Westgeest Toernooi.

Jelle Raap en Jeffrey van Veen hebben het team van SVLV weer opgespoord voor deze avond.  Zo kunnen we onder andere gaan genieten van de keepers Daniel Green en Rob Hannaart en verdedigers als Jelle Raap en Jacques van der Werf. De broertjes Kraan, Bas Hakker, Marc Hoogvliet en Björn Canter-Visscher zullen ook acte de présence geven. De technische hoogstandjes zullen er dus zeker komen.

Paul van Paassen heeft de groep van SV Voorschoten bij elkaar gehaald met als basis het kampioensjaar 1993-1994. Trainer Frank van Dam zal er zelf persoonlijk bijzijn met de gebroeders De Graaff en Van Tol in het veld. Voorin zullen Tjeerd Verweij, Cees Hulsbos, Willem van Oranje en Arshan Behimehr de goals moeten maken op aangeven van Arwin Visser, Perry Snel en Coen Dekker. Het slot op de deur is gegarandeerd met de spectaculaire keeper Jos Loose. Kortom, voor iedereen een leuk affiche.

In de kantine komt er een fotogalerij van Randstad Sport, SVLV en SV Voorschoten, waarvan hieronder een paar voorbeelden. U kunt digitaal tot woensdag 16 maart nog foto’s aanleveren via jubileumv97@gmail.com om er met uw voetbalvrienden een mooie boom over op te zetten op vrijdagavond 18 maart in de kantine.

 

Must Read