woensdag, februari 8, 2023
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseWeer een verre uitwedstrijd voor FC Rijnvogels (geen supporters welkom!)

Weer een verre uitwedstrijd voor FC Rijnvogels (geen supporters welkom!)

-

Derde divisie (zaterdag)- Het is de laatste wedstrijd voor de winterstop die de Vogels komende zaterdag in het Zeeuwse Hoek gaan afwerken. De laatste twee wedstrijden werden nipt verloren (2-3 GVVV) en (2-1) tegen Excelsior ’31. Tijd om de ruggen weer te rechten en niet tegen een derde zeperd op rij aan te lopen. Het zal echter niet meevallen want Hoek is in the winning mood na een keurige 3-1 zege op DVS ’33 Ermelo en de Katwijkers moeten zich zien te herpakken. De openingswedstrijd van dit seizoen was op de Kooltuin tegen Hoek en werd met 1-0 door de thuisclub gewonnen. Reden temeer voor de Hoekers om revanche te nemen. Beide teams hebben een zelfde score op de ranglijst bereikt en vergaarden 26 punten uit 17 wedstrijden. Op papier lijkt de zaak dus geheel in balans. Het verleden heeft echter geleerd dat het voor de Katwijkers in en tegen Hoek geen makkie was en er werd zelden getriomfeerd. Zonder de steun van de supporters zal het een zware opgave worden maar als de mouwen ook in de kou weer worden opgestroopt en het team weer haar eigen spelletje kan spelen kan een goed resultaat niet tot de onmogelijkheden behoren.

Geen uitsupporters naar HSV Hoek

Aanstaande zaterdag speelt Rijnvogels de uitwedstrijd in en tegen HSV Hoek. Op last van de burgemeester zijn er geen bezoekende supporters welkom bij de wedstrijd. Naar aanleiding van ongeregeldheden eerder die zijn ontstaan tussen beide clubs en de beperkte mogelijkheden v.w.b. politie-inzet voor aanstaande zaterdag is deze beslissing genomen.

De kassa’s op Sportpark Denoek zijn op de wedstrijddag gesloten, mede om te voorkomen dat uitsupporters onverrichter zake af zullen reizen. Ook worden er extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uitpubliek het Sportpark niet kan betreden. Blijf dus aanstaande zaterdag gewoon thuis en reis niet af naar Hoek.

Bron: FC Rijnvogels

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read