vrijdag, maart 29, 2024
HomeDerde klasseASCVijfde editie 'Strijd om de Vos' aanstaande

Vijfde editie ‘Strijd om de Vos’ aanstaande

-

Op zaterdag 27 augustus vindt de 5e editie van de Strijd om de Vos plaats. Met dit jaarlijkse treffen tussen de eerste elftallen van FC Oegstgeest en ASC wordt traditioneel het voetbalseizoen geopend. De winnaar van de tweestrijd mag de prijs, een opgezette vos, een jaar lang in het clubhuis bewaren. In korte tijd is de Strijd om de Vos uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement in Oegstgeest. De beide clubs mogen het evenement om en om organiseren en dit jaar is het de beurt aan ASC. De aftrap op Sportpark Overveer is om 17.00. Voorafgaand aan deze wedstrijd zijn er enkele wedstrijden tussen jeugdteams van beide clubs. De wedstrijd is vrij toegankelijk.

ASC heeft zich vorig jaar dankzij een indrukwekkende eindsprint weten te handhaven in de 2e klasse. Na de overstap naar het zaterdagvoetbal deze zomer zal ASC komend seizoen uitkomen in de 2e klasse zaterdag. Daar wacht een mooie uitdaging. Gelukkig heeft ASC de selectie intact kunnen houden en op sommige plaatsen zelfs kunnen versterken. Na een goede voorbereiding zijn de mannen van trainer Jesper Neuteboom klaar voor de seizoenstart.

FC Oegstgeest speelt komend seizoen een klasse lager, in de 3e klasse zaterdag. Dit is echter niet maatgevend. FC Oegstgeest heeft al jaren een sterke selectie en is in de vorige edities van de Strijd om de Vos telkens als winnaar van het veld gestapt. Bovendien heeft FC Oegstgeest de selectie deze zomer danig kunnen versterken. Het belooft dus een schitterende strijd te worden!

Programma:

15.00   ASC JO11-1 v FCO JO11-1

15.00   ASC JO12-2 v FCO JO12-1

15.00   ASC MO13-1 v FCO MO13-1

17.00   ASC 1 v FCO 1

Must Read