zondag, juli 3, 2022
HomeTweede klasseASCVoorbeschouwing tweede klasse C, zondag 22 mei

Voorbeschouwing tweede klasse C, zondag 22 mei

-

ASC-ESTO

ASC speler Jeroen van Bergen kondigde vorige week al aan, dat de do-or-die weken voor zijn club aanbreken. Zondag is de eerste uit een reeks van drie. ESTO staat tiende en die plek vrijwaart een club van het spelen van nacompetitie. ASC staat elfde op drie punten afstand. Er moet dus gewonnen worden, aan een gelijkspel hebben de Oegstgeestenaren weinig, want om alles op de laatste twee wedstrijden aan te laten komen is een reuzengok. In Bodegraven boekte ASC een klinkende 5-0  zege. De mannen van Jesper Neuteboom zullen al tevreden zijn met 1-0, desnoods gescoord in de 94e minuut.

DIOS-EMM’21

EMM’21 hoopt bepaald niet geruisloos afscheid te nemen van dit seizoen; een paar klinkende zeges zouden als lekkere uitsmijter smaken. In de voorbije speelronde werd RVC’33 fors met 5-2 ingepakt. Subtopper DIOS speelt ook nergens meer om en dat kon wel eens de voorbode zijn van een lekkere pot zomeravondvoetbal op zondagmiddag. Frank en vrij op de aanval spelen, wat jeugd inpassen en veel publiek langs de lijn. Het biertje zal dan daarna goed smaken.

Overige wedstrijden: Bloemendaal-Pancratius, Foreholte-Schoten, KDO-HBC, RVC’33-DONK

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read