zaterdag, april 20, 2024
HomeTweede klasseKagiaReactie Kagia bestuur na duel tegen Te Werve

Reactie Kagia bestuur na duel tegen Te Werve

-

In ons verslag werd er al enigszins melding gemaakt van een hectische slotfase bij de ontmoeting tussen Kagia en Te Werve. Her en der gaan er wildwestverhalen rond over de gebeurtenissen. Het bestuur van Kagia heeft daar inmiddels een korte reactie op gegeven en die deelt onze redactie bij deze.

Naar aanleiding van de wedstrijd Kagia 1 – Te Werve 1 acht het bestuur het belangrijk om wat nadere informatie te verschaffen omtrent de gebeurtenissen op ons sportpark. Tegen het einde van de wedstrijd heeft de scheidsrechter 3 rode kaarten gegeven aan de tegenstander. Hierdoor werd de sfeer met name tegen de scheidsrechter erg grimmig. Op verzoek van de scheidsrechter (en volgens KNVB protocol) hebben wij de politie gebeld.

Hoewel er wel een opstootje plaatsvond omdat onze tegenstander minder respectvol met onze eigendommen omging, willen wij benadrukken dat er geen vechtpartij heeft plaatsgevonden. De politie was met meerdere voertuigen aanwezig om ervoor te zorgen dat de situatie niet verder uit de hand zou lopen. Het bestuur betreurt de gang van zaken, maar is blij dat door kordate samenwerking met de politie de situatie snel onder controle was.
Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read