zondag, juli 3, 2022
HomeRCLInterviews RCLSieb Rutgers neemt RCL aan de hand

Sieb Rutgers neemt RCL aan de hand

-

Tweede klasse C (zaterdag)- Het seizoen voor RCL zit er nog steeds niet op. Weliswaar moet er sowieso nog een wedstrijd worden gespeeld, maar er kleven nog belangen aan het duel van volgende week in en tegen Berkel. Bij winst en een gunstige uitslag elders kan de Racing Club nog nacompetitievoetbal spelen.

In Leiderdorp won de ploeg van Hein van Heek met 2-1 van DSO. De nummer twee van de ranglijst kwam wel gehavend aan de start, maar dat nam niet weg dat het een leuke pot werd in de Bloemerd. Volgens trainer Van Heek had het zomaar in 4-4 kunnen eindigen, hoewel hij meende dat zijn ploeg beter was geweest in de tweede helft.

Sieb Rutgers werd uiteindelijk de gevierde speler. De aanvaller voegde nog maar eens twee treffers aan zijn totaal toe en daarmee hield hij zijn ploeg in de race. Na een verre inworp ging de aanvaller er vandoor en scoorde vanuit een lastige hoek. DSO kwam vanaf de stip op gelijke hoogte en dat was tevens de ruststand. Na de pauze prikte de naar FC Rijnvogels vertrekkende speler nog eens raak na goed samenwerken met Tommy Sinteur. Van Heek: ,,Het is altijd prettig als je tot en met de laatste speeldag nog meedoet om een prijs. Het is jammer dat we iets te wisselvallig zijn geweest anders was er wellicht al een prijs binnen geweest.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read