woensdag, oktober 5, 2022
HomeTweede klasseDoCoSVoorbeschouwing tweede klasse C, zaterdag 28 mei

Voorbeschouwing tweede klasse C, zaterdag 28 mei

-

UVS – HVC’10

UVS kende een jubelweekend. Het vlaggenschip kwam dit weekend niet in actie maar werd, door het puntenverlies van DSO, toch kampioen van de tweede klasse. Daarnaast pakte afgelopen zaterdag ook UVS 2 de titel. Het meer dan verdiende kampioenschap zal na afloop van de wedstrijd tegen HVC’10 uitgebreid worden gevierd in de Kikkerpolder. Om de titel extra cachet te geven, zullen de mannen van Kevin Krishan in laatste thuiswedstrijd van het seizoen ook tegen de Hoekers vol gaan voor een driepunter. De heenwedstrijd tussen beide teams eindigde in een 0-3 overwinning voor UVS.

RCL – DSO

RCL maakt nog een kans(je) op het bereiken van de nacompetitie, maar om daar te geraken dienen de Leiderdorpers hun laatste twee competitiewedstijden te winnen en hopen op misstappen van de concurrentie. Komende zaterdag komt DSO op bezoek in De Bloemerd. De Zoetermeerders, lijstaanvoerder in de tweede periode, moesten na het puntenverlies van afgelopen zaterdag tegen Vitesse Delft definitief afhaken in de titelstrijd met UVS, maar zijn wel reeds verzekerd van een ticket voor de p/d-wedstrijden. De heenwedstrijd tussen beide teams eindigde in een 1-1 gelijkspel.

DoCoS – Berkel

DoCoS kende afgelopen een complete off-day bij het al gedegradeerde Van Nispen (1-0 verlies), maar desondanks kan de formatie van Dennis Olman terugkijken op een prima tweede seizoenshelft. Na de winterstop zetten de Leidenaren een uitstekende reeks neer en verzekerden zich ruim voor het einde van de competitie van een verlengd tweede klassersschap. Voor  komende tegenstander Berkel staat er nog wel wat op het spel. De geel-blauwen hebben in de laatste tweede competitiewedstrijden nog één puntje nodig voor directie handhaving. De heenwedstrijd in Berkel tussen beide teams eindigde in een 1-3 overwinning voor de Leidenaren.

Overige wedstrijden in deze klasse: Soccer Boys – SVC’08, Westlandia –  Te Werve, Vitesse Delft – Van Nispen, Kagia is vrij

 

Must Read