dinsdag, april 23, 2024
HomeTAVVInterviews TAVVOngelukkige penalty nekt TAVV bij DONK (1-0)

Ongelukkige penalty nekt TAVV bij DONK (1-0)

-

Tweede klasse D (zaterdag) – Na de eerste winstpartij van het seizoen, vorige week tegen Foreholte, hoopte TAVV afgelopen zaterdag bij DONK opnieuw een resultaat te behalen. De bezoekers waren qua veldspel gelijkwaardig aan de Gouwenaren, maar een dubieuze elfmetertrap zorgde ervoor dat de drie punten in Gouda bleven (1-0).

TAVV-speler Sebastiaan van der Voorn blikte terug op de ongelukkig verlopen voetbalmiddag voor zijn ploeg: ,,Het was om te beginnen stervenskoud op het kunstgras van DONK, dus dat nodigde niet uit tot een lekker potje voetbal. DONK heeft een lange, sterke spits die door zijn medespelers steeds met hoge ballen werd gezocht, maar verdedigend stonden we als een huis. De scheidsrechter was de hele wedstrijd nadrukkelijk aanwezig en trok om de haverklap een gele kaart voor ons. Halverwege de tweede helft floot hij voor een strafschop, nadat Kevin van Wijk de bal in het zestienmetergebied op zijn arm had gekregen. Kevin had echter zijn arm strak langs zijn lichaam en maakte geen beweging, maar desondanks legde de scheidsrechter de bal toch op de stip en scoorden zij de 1-0. Flink balen dus en tot overmaat van ramp kreeg onze keeper Rodney Pater niet veel later een rode kaart voor een vermeende overtreding op hun spits. Desondanks kregen we via Yassine El Mariami een goede kans op de gelijkmaker, maar helaas ging die bal er niet in. Vorig seizoen vlogen die ballen er wel in, maar in deze fase is het steeds net niet voor ons. We hopen volgende week het kalenderjaar af te sluiten met een goed resultaat bij Alphia. Ik denk dat het voor ons goed is dat daarna de winterstop begint, zodat we van de pijntjes links en rechts kunnen herstellen. We staan nu dan weliswaar op de laatste plek maar na de winterstop zijn er nog 15 wedstrijden te spelen, dus er is voor ons nog genoeg om voor te spelen’’, zo blikte Van der Voorn optimistisch vooruit.

DONK – TAVV 1-0 (0-0)  65. Borsboom 1-0.

Basisopstelling TAVV: Pater, Van Broekhoven, Otto, Van der Pijl, Konings, Van Smoorenburg, Keijzer, Van Wijk, Van der Voorn, Bodekke, El Mariami.

Must Read