donderdag, maart 28, 2024
HomeTAVVInterviews TAVVTAVV: Geen doelpunten, geen punten  

TAVV: Geen doelpunten, geen punten  

-

Tweede klasse D (zaterdag) – TAVV kampte in de ontmoeting tegen RVC’33 met een euvel, die de ploeg van Dennis Tijssen al sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen parten speelt: het maken van doelpunten. In de thuiswedstrijd tegen de Reeuwijkers kregen de blauw-witten riante mogelijkheden op een voorsprong, maar ook dit keer bleven de doelpogingen zonder resultaat. De bezoekers daarentegen lieten hun kansen niet onbenut en vertrokken uiteindelijk met een 0-4 overwinning naar huis.

TAVV staat na de wedstrijd tegen RVC’33 met 2 punten uit 7 wedstrijden, samen met Kagia, onderaan de ranglijst van hun klasse. Het verzamelde puntenaantal is al genoeg reden tot zorg voor de Ter Aarders, maar het aantal gescoorde doelpunten is wellicht nog alarmerender voor de Aardam-Westbewoners. TAVV scoorde tot nu toe slechts 2 doelpunten in deze voetbaljaargang.

TAVV-speler Sebastiaan van der Voorn zocht na afloop naar oorzaken voor de haperende productie van zijn ploeg. Van der Voorn:,,Het is inderdaad om soms wanhopig van te worden. Ook tegen RVC’33 kregen we de mooiste kansen en hadden we met 2-0 of 3-0 voor moeten staan, maar ook vandaag lukte het niet. We stonden diverse keren alleen voor hun keeper en nog gaat die bal er niet in. Zij kregen vlak voor rust een vrije trap en die vliegt er prompt in. Wat de oorzaken zijn voor het niet kunnen scoren? We hebben met Eric van der Hout en Donny van der Neut spitsen die vorig seizoen hebben bewezen makkelijk te kunnen scoren, maar om de één of andere manier lukt het nu gewoon niet. Daarnaast is het vertrek van Jeffrey Pieterse en Robin van Koert (beiden nu spelend voor NSV’46, SN) een aderlating geweest, want zij pikten ook regelmatig hun doelpuntjes mee. Natuurlijk spelen we dit seizoen een klasse hoger, maar we creëren de kansen wel. Op een bepaald moment gaat het toch in je koppie zitten en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Of het een idee is om midweeks tegen een vijfdeklasser te oefenen? Wellicht wel, want we moeten toch weer het gevoel van het scoren terug zien te krijgen. Hopelijk wordt de komende wedstrijd bij DoCoS voor ons de ommekeer, want een lekkere overwinning zou ons weer aardig op weg kunnen helpen’’, aldus de verdediger tot besluit.

TAVV – RVC’33 0-4 (0-1).

Basisopstelling TAVV: Zweers, Van Wijk, Van der Voorn, Van der Pijl, Konings, Bodekke, Vogel, Verwoerd, Van der Neut, Van der Hout, Bakker.

Must Read