HomeZaterdagDerde klasseAVV Alphen kan leven met gelijkspel bij SEP (1-1)

AVV Alphen kan leven met gelijkspel bij SEP (1-1)

-

Derde klasse A (zaterdag)- AVV Alphen vertrok zondag naar Delft voor de confrontatie met middenmotor SEP. De formatie van Rob de Lange kwam in de eerste helft op voorsprong, maar nog voor rust brachten de gastheren de stand weer in evenwicht. Na rust werd er niet meer gescoord en zo eindigde het duel op Sportpark Tanthof Zuid in een 1-1 gelijkspel.

De thuisploeg ging furieus van start en Alphen-doelman Rick de Vries moest al vroeg in de wedstrijd zijn kunnen tonen. SEP leek op weg naar de openingstreffer van de wedstrijd, maar het was Nassim Chaouch die aan de andere kant de 0-1 binnen prikte. Na de verdiende gelijkmaker bleven de gastheren ook na rust de betere ploeg, maar De Vries bleek een niet meer te nemen horde te zijn voor de Delftenaren.

Alphen-topschutter Justin Verberg was vlak voor tijd nog dichtbij een doelpunt, maar het bleef bij 1-1.  Alphenaar Mike Hamilton was niet ontevreden over het winstpunt van zijn ploeg. Hamilton: ,,SEP was in bepaalde fases van de wedstrijd misschien de bovenliggende partij, maar al met al vind ik een gelijkspel de verhoudingen goed weergeven. Na de overwinning van vorige week pakken we vandaag ook weer een resultaat, dus daar kunnen we tevreden over zijn’’, aldus Hamilton.

De 22-jarige Hamilton maakte overigens onlangs bekend dat hij de volgende voetbaljaargang overstapt naar zaterdag derdeklasser Aarlanderveen. Hamilton ligt zijn keuze voor de Trots van de Polder nader toe. ,, Ik ging op zaterdag al regelmatig bij Aarlanderveen kijken en  toen bekend werd dat Lars Overbeek , een goede vriend van mij, volgend seizoen van ARC 2 naar Aarlanderveen zou gaan, ben ik ook gaan nadenken over een overstap. Ik heb daarna goede gesprekken gehad met Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk, die ik nog ken uit mijn Alphense Boys-periode, en heb daarna mijn keuze voor Aarlanderveen bepaald. Ik wil in ieder geval het seizoen bij AVV Alphen op een goede manier afsluiten en hopelijk kunnen we nog een paar plaatsjes stijgen op de ranglijst’’, besluit Hamilton.

SEP – AVV Alphen 1-1 (1-1) 20. Chaouch 0-1, 36. SEP 1-1.

Basisopstelling AVV Alphen: De Vries, Wolters, De Gans, Hamilton, Kook, El Bernichi, Yagoubi, Molle, Van Harskamp, Chaouch, Verberg.