woensdag, april 24, 2024
HomeZaterdagDerde klasseGedisciplineerd AVV Alphen pakt een punt bij DHL

Gedisciplineerd AVV Alphen pakt een punt bij DHL

-

Derde klasse A (zondag)- Aan de Brasserskade in Delft heeft AVV Alphen een punt opgehaald bij DHL (1-1). In de negentiende wedstrijd van het seizoen kwam de ploeg van Rob de Lange prima voor de dag en de vooraf nummer drie mocht niet eens mopperen met dit resultaat volgens de trainer in Alphense loondienst.

,,De ploeg heeft een goede pot gespeeld vanuit de discipline. Over het geheel genomen denk ik dat we deze ook nog hadden kunnen winnen en dan is het een weinig sneu gezien de geleverde prestatie dat dit niet is gelukt. Anderzijds; ze spelen wel bovenin mee. Daarnaast hebben we ze thuis ook op 4-4 weten te houden.”

In de eerste helft waren de kansen schaars over en weer en de 0-0 was vrij logisch. In de eerste fase na de onderbreking had AVV het lastig en moest het even overleven. Twee open kansen werden gemist door de De Hollandsche Leeuw. Daarna kwamen de bezoekers weer goed terug in de tweestrijd en via Jamel Molle werd het 0-1. ,,Vervolgens kregen we kansen op meer, maar die tweede ging er niet in. Een minuut of vier voor tijd kregen zij een pingel en die werd helaas voor ons benut.”

Op de ranglijst veranderde er vrijwel niets voor de ploeg uit Alphen. De negende plaats is stevig in handen en plek acht lijkt al ver weg, zo ook plek 10. Komende donderdag is AVV gastheer van Stompwijk’92, dat verrassend verloor van SEP.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read