HomeZaterdagDerde klasseOnnodig verlies Voorschoten’97 in en bij Ouderkerk

Onnodig verlies Voorschoten’97 in en bij Ouderkerk

-

Derde klasse (zondag)-,,Tot aan de 3-0 diep in de tweede helft hadden we nog steeds het idee de wedstrijd winnend te kunnen afsluiten. Wij hadden verreweg het meeste balbezit en voetbalden de kansen bij elkaar. Daar waar wij echter in de afwerking faalden, daar scoorden zij hun doelpunten. Wat niet meehielp was de rode kaart waar wij tegenaan liepen aan het eind van de eerste helft. Een treurige uitslag onder wel heel treurige omstandigheden.” aldus een teleurgestelde David Rebergen.

,,Vooraf kenden we het belang van deze wedstrijd. Zij hadden weliswaar een punt minder, maar hadden ook een wedstrijd minder gespeeld. Deze nederlaag smaakt dan ook bitter met name door de manier waarop. De eerste domper kregen we al na tien minuten te verwerken toen zij voorkwamen en er amper gevoetbald was. Voorschoten’97 bleek in de eerste helft verder de betere ploeg, maar we kwamen niet verder dan een afgekeurd doelpunt. Het werd er niet makkelijker op toen Glenn Mulder vlak voor de thee rood kreeg voor het vasthouden van een doorgebroken speler.”

,,Onze trainer, Dennis Luhulima, gaf ons de opdracht meer te durven in de tweede helft en minder voorspelbaar te voetballen. Zowel hij als het team was ervan overtuigd wat we Ouderkerk konden pakken. Dat had ook zeker gekund, maar deze tegenstander bleek een te harde noot om te kraken. Zelfs bij de 2-0, een heel fraaie omhaal eerlijk gezegd, hadden we het idee dat het wel goed zou komen. We hadden het meeste balbezit en hadden grip op de tegenstander, maar als doelpunten uitblijven speel je een verloren wedstrijd. Soms verlies je een wedstrijd waarvan je denkt ‘hoe kan dit’ en vandaag was het er zo een. Afijn, we hebben ervan geleerd en hopen volgende week een beter resultaat te boeken. En we hopen op beter weer, poe, wat was het nat, koud en winderig.”

Volgende week komt Aalsmeer op bezoek dat, hoe toevallig, een punt minder heeft, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

Basisopstelling Voorschoten’97: Vlak, Hilders, Van Aken, Van den Akker, Rebergen, Van der Born, Mulder, Hogewoning, Vijlbrief, Oerlemans, Van Beelen.