vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSebastiaan van de Voorn (TAVV): ,,We willen zeker niet uitbollen"

Sebastiaan van de Voorn (TAVV): ,,We willen zeker niet uitbollen”

-

Derde klasse A (zaterdag)- Onlangs pakte TAVV de periodetitel en die prijs werd min of meer onverwachts in de wacht gesleept. CVC Reeuwijk had de beste papieren, maar verzuimde het karwei af te maken. Gisteren troffen deze ploegen elkaar in Ter Aar. Het duel eindigde onbeslist (1-1). TAVV bleef derde op de ranglijst en werkt toe naar de nacompetitie.

Centrale verdediger Sebastiaan van de Voorn: ,,Hoewel we al zeker zijn van de nacompetitie zijn we zeker niet van plan om duels nu te laten lopen. We kunnen nog tweede worden en in dat opzicht hadden we deze pot ook graag gewonnen. IK denk ook dat dit er nog wel in zat, maar de 2-1 wilde niet vallen in de slotfase. Dat neemt niet weg dat we nog steeds aan een fraaie serie bezig zijn en we verloren tot nu toe pas twee keer.”

Volgens de aan een sterk seizoen bezig zijnde ex-middenvelder was het een interessant potje voor publiek, maar liepen de gemoederen wel aardig op. ,,Zelf werd ik even voor de pauze bijna doormidden gelopen. Daar had best een rode kaart voor getrokken mogen worden. Ik kon geen lucht meer halen en was even van de wereld. Gelukkig kon ik in de rust weer even op adem komen en het duel uitspelen. Bizar vond ik dat na afloop hun trainer in de catacomben kwam om amok te maken met een speler. Dat is ongepast gedrag en een slecht voorbeeld. Die flauwekul allemaal vind ik echt onnodig. Doe lekker normaal met zijn allen. Voor het overige werd er door beide teams namelijk best aardig gespeeld. Weinig lange ballen en vooral zoeken naar voetballende oplossingen. CVC heeft ook prima spelers en daardoor was het over het algemeen een beklijvende wedstrijd.”

De bezoekers kwamen op voorsprong, maar een minuut of twintig voor tijd benutte Nick Straver een strafschop na een overtreding op Eric van der Hout. ,,Een terechte gelijkmaker en misschien hadden we deze pot ook nog over de streep kunnen trekken. Er heerst in elk geval tevredenheid over hoe het verloopt. Zeker wanneer je je bedenkt dat Lars van der Pijl, Yannick Otto, Youri Looyestijn en Yassine El Mariami niet mee konden doen. Zij kampen al langer met blessures. Toch staat er elke week weer een heel behoorlijk elftal en onze uitslagen zijn dan ook geen toeval. We gaan zien waar dit voor ons zal eindigen, maar er is vertrouwen. Ook richting volgende week wanneer we naar Oudewater gaan. Het zou nog leuker zijn geweest om met twee punten meer daar naar toe te gaan want de druk ligt bij hen. Even zo goed gaan we voor een resultaat daar, ook al ligt het belang voor ons vooral in de maand juni.”

Basisopstelling TAVV: Pater, Valentijn, Van de Voorn, Modderaar, Konings, Pieterse, Straver, Verwoerd, Van der Neut, Van der Hout, Boddeke.

Hennie Kanbier
Hennie Kanbier
Alle activiteiten, hoofdredacteur en eigenaar van Leidenamateurvoetbal.nl sinds 2011. Voetbalgek, dol op voetbalstatistieken. Tevens journalist bij Leidsch Dagblad, Hennie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

  1. Bijzonder dat er staat dat de trainer in de kleedkamer is geweest. Ik ben daar namelijk niet geweest. Ik heb in de gang een speler (lyndon de bruin) aangesproken op zijn gedrag. Waar zijn eigen spelers zelf ook hun bedenkingen bij hebben. Wel graag het juiste vermelden! Boris van es, trainer CVC

Reacties zijn gesloten.

Must Read