woensdag, april 24, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSV Aarlanderveen eenvoudig langs Gouda

SV Aarlanderveen eenvoudig langs Gouda

-

Derde klasse A (zaterdag)- SV Aarlanderveen had een relatief eenvoudige klus op bezoek bij Gouda. Na een ruststand van 0-3 werd het uiteindelijk 0-4 voor de ploeg van Sander van Dijk. Door dit resultaat kwamen de groenhemden op gelijke hoogte met CVC Reeuwijk en bedraagt de achterstand op TAVV, de nummer drie, nog maar één puntje. VVSB, dat niet won van Be Fair, staat nu drie punten achter op SV Aarlanderveen.

De winnende trainer: ,,Een overwinning waar niets op af te dingen viel. We stonden al snel met 0-2 voor en daarna hebben we wel wat kansen weggegeven omdat het niet altijd goed stond bij ons. Toch kwamen we vlak voor de rust ook nog op 0-3. Kort na de pauze drong Gouda wel aan, maar zij misten de kansen en daardoor konden we in het laatste deel nog weglopen naar een grotere uitslag. Voor ons waren de uitslagen niet ongunstig en we hebben weer de nul gehouden. Zoals ik eerder stelde, zijn we goed bezig om dit seizoen prettig af te sluiten. Waar het dan eindigt zien we wel.”

Van Dijk zag Thom Nouwens rechtstreeks scoren vanuit een hoekschop en daarna anticipeerde Moussa Kalisse goed op een uittrap van Jari van Veen. Ook bij het derde doelpunt stond Van Veen aan de basis. Zijn trap werd verlengd door Kilian Bouwhuis en opnieuw Kalisse verschalkte de doelman van de ploeg uit Gouda. Het kwartet aan doelpunten werd volgemaakt door Bouwhuis zelf, na goede voorbereidend werk van Jorn Poelwijk.

Gouda- SV Aarlanderveen 0-4 (0-3). Nouwens 0-1, Kalisse 0-2 en 0-3, Bouwhuis 0-4.

Basisopstelling SV Aarlanderveen: Van Veen, Oudijk, Van der Pijl, Aronius, Den Haan, Van der Straaten, Nouwens, Kameris, Bouwhuis, Poelwijk, Kalisse.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read