vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSV Aarlanderveen pakt door richting volgend seizoen

SV Aarlanderveen pakt door richting volgend seizoen

-

SV Aarlanderveen is dit seizoen een gegadigde voor een prijs. De ploeg van Sander van Dijk staat tweede in de derde klasse A achter het nog ongeslagen Oudewater. Recent zette Van Dijk zijn handtekening onder een contract voor minimaal nog twee jaar. Ondertussen is de club ook al druk doende met de toekomst en de spelersgroep voor het seizoen ’22-’23.

Al dertien spelers uit het huidige eerste elftal van Aarlanderveen voetballen daar ook volgend seizoen. Onder anderen oud-profvoetballer Moussa Kalisse, voormalig Alphense Boys-aanvoerder Thom Nouwens en de afgelopen zomer van Excelsior Maassluis overgekomen Alessio van der Straaten hebben ja-woord gegeven voor een extra jaar.

Wie ook voor Aarlanderveen blijft voetballen, is Jorn Poelwijk. De spits is hét gezicht van het dorp binnen de hoofdmacht. Poelwijk speelt al sinds de jeugd voor de voetbalvereniging. Derk Gruppen, de tweede inwoner van Aarlanderveen binnen de selectie, heeft nog geen keuze gemaakt voor volgend seizoen.

Selectie SV Aarlanderveen seizoen 22-23

Nieuw: –

Blijven: Ramon Aronius, Bram Egberts, Davey Grimmelius, Moussa Kalisse, Elias Karmiris, Robbie Nagtegaal, Jimmy Nieumeijer, Thom Nouwens, Valentijn Oudijk, Steven van der Pijl, Jorn Poelwijk, Alessio van der Straaten, Jari van Veen.

Weg: –

Mede met dank aan mediapartner Studio Alphen

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read