HomeZaterdagDerde klasseVoorschoten'97 (zo) haakt verder af (plus fotoreportage)

Voorschoten’97 (zo) haakt verder af (plus fotoreportage)

-

Derde klasse (zondag)- Voorschoten’97 behoort niet meer bij de top van deze klasse. De ploeg van Denis Luhulima ging op sportpark Adegeest onderuit tegen FC Aalsmeer, dat nu over de Voorschotenaren is heen gewipt. De nederlaag was volgens de trainer volstrekt onnodig, maar de feiten liegen niet.

,,In de eerste helft hebben we eigenlijk niets weggegeven en zelf drie grote kansen laten liggen. De grootste was voor Bennie Hogewoning, die miste vanaf de penaltystip. De tweede helft ging meer gelijk op, hoewel de thuisploeg in het eerste deel weer twee grote kansen kreeg. Uit een toevallige voorzet scoorden zij. Vervolgens hebben we Bryan Hilders naar het front gestuurd en we bleven pompen. Jordy van der Wijngaard en Justin Aschman kregen nog kansen op de 1-1. De tweede helft was uiteindelijk te matig van onze kant. Het zit even wat minder mee, maar we blijven rustig en gaan weer lekker trainen. Zondag krijgen we weer een nieuwe kans.”